maja 9 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 1. Twój Nick: Maja <32. Kto zawinił? (admin/gracz):gracz3. Nick oskarżonego:R0drigez4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_0:1:1853540385. Data i godzina zdarzenia: 14:30-14;40 11.08 20166. Mapa:jb_leaderminecraft7. Opis sytuacji: R0drigez zrobił votekicka bezpodstawnego, ponieważ bylam afk tylko na freedayu, a przecież jestem czlowiekiem i musze czasem iść do toalety...8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): demko9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: 2-4 runda demko: http://320879.node48.pukawka.pl/dem-jb_leaderminecraft-1478610780-1478613540.zip killa wpisalam rodi dlatego ze się zbugowalam w drzwiach a nie bylo administracji zeby ktoś mnie odrodzil dlatego wpisalam. Po drugie mogles poczekac 1 runde. piszę tą skarge bo to nie 1 votekick i ludzie non stop robią te votekicki na mnie juz z 6 bezpodstawnych bylo teraz sie poprostu wkurzylam bo musialam isc do toalety bo istnieje cos takiego jak okres tak? Nie wiem czy zwraca ktokolwiek na takie rzeczy i jesli byś się zbugowal to siedzialbys calego berka w gunroomie nie sądze a i jeszcze dodam mrolo napisalam z/w na czacie ct nie na ogolnym czacie wiec dalam info o tym ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Teraz to już chyba sobie żartujecie. Zrobił votekicka, bo byłaś afk. Mógł nie wiedzieć, że byłaś w toalecie, a często osoby z CT po prostu afczą przez kilka rund, czego chciał uniknąć. Mogliście sobie to załatwić na PW, moim zdaniem kara poza upomnieniem się nie należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian konik 3 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Moim zdaniem nie taki bezpodstawny kick we wcześniejszej rundzie zablokowałaś drzwi od gunrooma i drugi CT nie mógł przez nie przejść . P.S. Potem był sam był na berku i nie miał szans nas złapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrolo10000 12 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 No własnie maja może nie napisałaś ze zaraz wrócisz a przecież rodrigez mógł myśleć, że sobie gdzieś na dłużej poszłaś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dr1g3z 57 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) 1. To nie ja rozpoczałem vote2. Jak idziemy już tym tokiem myślenia to niech Queen wyciągnie logi z serwera kto był za wyrzuceniem ciebie i niech zbanuje 51% graczy, którzy wtedy aktualnie grali na serwie.3. Byłaś nieaktywna na berku (wpisałaś killa) na FD nic nie robiłaś (AFK), i przez minutę poniedziałku też byłaś AFK. @Edit 1. Teraz nagle okres staje się waszą jakąś wymówką?2. Nie spam bo to nie na tym forum [opcja edytuj (tak myślę)]3. Jak mnie kickaliście bez powodu to było dobrze tak? Posiadam mutację i mam pierwszeństwo w CT, kickneliście mnie a CT było zapełnione przez osoby, które tej mutacji NIE POSIADAJĄ (no coment).4. Kończę tą dyskusję tutaj i jak spam będzie się nasilać to zgłoszę to moderatorowi.5. Moją niewinność przedstawiłem wyżej i jak ten post zostanie uznany za zbędny proszę o jego usunięcie. Edytowane 8 Listopada 2016 przez R0dr1g3z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maja 9 Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 rodi napisze tyle. Ja nie wywalam ludzi z ct bez podstawy. Obstawiam ze cie wywalili dlatego że np byles 4 raz z rzedu w ct albo zrobiles jakies polecenie i potem wybiles 3/4 servera czy coś. Jak cos to pisz skarge a nie odnoś się do aktualnej skargi bo to nie usprawiedliwienie. Tyle mam do powiedzenia P.S nie musicie nikogo banować chodzi mi O ogarniecie tych KICKOW ;x niektorzy nie powinni miec do tego dostepu. Ale lubie ten server <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Jak afczysz beż żadnego słowa, przez 30 sec, to ludzie mają prawo cię już kicknąć. Nie ważne kiedy ciebie kicnkeli. Votekick jak najbardziej słuszny Edytowane 8 Listopada 2016 przez ra1x1or Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Uważam, że jakby nie było tych wcześniejszych sytuacji gdzie zostawiłaś innego CT to by votekick'a nie było jednak jakby nie patrzeć zazwyczaj nawet jak ktoś jest na FD AFK i nigdzie tego nie napisał lub żaden z adminów nie widział żadnej wiadomości to zostawała taka osoba przeniesiona, jak ktoś jest AFK w TT to tam jeszcze, ale w CT to już inna bajka także cóż odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi