Złota Owca 624 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 1. Nick:DiamentowY :* 2. Imię:Mateusz 3. Wiek:20 4. Znajomość AMX (1-10): 8/9 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/DiamentowY%20%3A%2A/193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **:Czesc, jestem Mateusz mam 20 lat. Obecnie studiuje, interesuje się sportami walki i druzynowymi oraz w mniejszym stopniu motoryzacją 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Wczodze na serwer z reguły rano lub pod wieczór i nie ma ani guarda ani admina w CT siedzą dzieci nie mające mikrofonu, nieznajace regulaminu i freekilujace. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Mam ale teraz nie podam gdyż nie mam czas dzisiaj. Wieczorem mogę dac opiekunowi do dodania admina 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:do 1:30 godziny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze ostatnio rzadko Ale powiedzmy ze po tej 19, w weekendy też rzadko Ale jest to spowodowane brakiem dobrego Internetu na stancji 13. Staż w Counter-Strike 1.6:2,5 roku 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Na Nie Gt porażka podanie słabo rozpisane za mojej kadencji nie wiedziałeś czy dac bana czy nie :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Popraw GT i zapraszam za tydzień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi