Złota Owca 624 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 1. Nick:DiamentowY :* 2. Imię:Mateusz 3. Wiek:20 4. Znajomość AMX (1-10): 8/9 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/DiamentowY%20%3A%2A/193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **:Czesc, jestem Mateusz mam 20 lat. Obecnie studiuje, interesuje się sportami walki i druzynowymi oraz w mniejszym stopniu motoryzacją 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Wczodze na serwer z reguły rano lub pod wieczór i nie ma ani guarda ani admina w CT siedzą dzieci nie mające mikrofonu, nieznajace regulaminu i freekilujace. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Mam ale teraz nie podam gdyż nie mam czas dzisiaj. Wieczorem mogę dac opiekunowi do dodania admina 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:do 1:30 godziny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze ostatnio rzadko Ale powiedzmy ze po tej 19, w weekendy też rzadko Ale jest to spowodowane brakiem dobrego Internetu na stancji 13. Staż w Counter-Strike 1.6:2,5 roku 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,414 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Na Nie Gt porażka podanie słabo rozpisane za mojej kadencji nie wiedziałeś czy dac bana czy nie :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domellenel 175 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Popraw GT i zapraszam za tydzień. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domellenel 175 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts