Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) Co sądzicie na temat tych adminów: -@Lolek:D -@WciazAktywnyBan -@NaJar Pod postem zapraszam do wypowiedzi. Nick Admina: Co o nim sądzisz: Tak/Nie: Edytowane 14 Listopada 2016 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Lolek Co sadze: trochę rzadko wchodzi na serw, być może pisał nieobecność ale nie pamiętam jak juz. Ogólnie to ogarnia, spoko koleś. Tak Wciąż aktywny Tez mało go widzę, mało banuje, mało siedzi na spec żeby zobaczyć co się dzieje. mam nadzieje, że to nie poprawi Tak Najar Nie mam mu nic do zarzucenia często gra, banuje, wywala afkow. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gornik97 1 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) lolek mało gra reszta git nie mam do czego się przyczepić Edytowane 14 Listopada 2016 przez Miechu Popraw wg wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Am@z!nG 37 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Nick Admina: Lolek Co o nim sądzisz: Ogólnie dobrze sprawuje funkcje admina, jeżeli chodzi o grę to teraz kilka dni go nie było ale tak to tyle co potrzeba jest na serwerze. Tak/Nie: TAK Nick Admina: WciążAktywnyBan Co o nim sądzisz: To co wczoraj widziałem to bodajże stracił funkcje admina Tak/Nie: - Nick Admina: Najar Co o nim sądzisz: Tutaj bez żadnych zarzutów, często gra, wypełnia powierzono mu role. Tak/Nie: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Nick Admina:Lolek Co o nim sądzisz: Rzadko bywa raczej nie serwie , nie znam go nie umiem sie wypowiedzieć . Tak/Nie: Niestety neutralny Nick Admina:NaJar Co o nim sądzisz: No gra czasem mi działa na nerwy , ale to tylko w przypadkach w grze czyli norma . Wypełnia rolę dobrze . Tak/Nie: Tak Edytowane 15 Listopada 2016 przez (Pl)BoBo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Nick Admina: Lolek:D Co o nim sądzisz: nwm za czesto go nie widywalem xD Tak/Nie: Tak Nick Admina: NaJar Co o nim sądzisz: Mozna sie z nim dogadac, nawet spoko ziomek :P Tak/Nie: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Admini przeszli okres próbny. Gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi