hadrian893 1 Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 (edited) Gram od 3h, był z nami admin,ale po jego wyjściu od razu weszło 2 cheaterów. Poziom wnerwienia był niesamowity,gracze pouciekali, w końcu wszedł BoBo ale tamci uciekli, zaczęła się gra,trafił mi się dobry perk,prowadziłem na liście ale co kur*??? zbanowany zostałem przez owego admina na 3h!!!! ''zmień grafikę na openGL'' Szybko sprawdzam ustawienia... (może mi się przestawiło coś) NIE kurrr wszystko ok [openGL] !!!!! skargę później napiszę. Niech najpierw mi wytłumaczy,bo kto by się nie wnerwił. Albo niewiedza,albo celowe zagranie bo prowadziłem.... Dodam,że przede mną zbanował gracza za coś podobnego,czekam na wyjaśnienie. Nick: Sierzant Sztabowy ah1n1Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*: | Zostales zbanowany!||| Nick: Sierzant Sztabowy ah1n1||| IP:||| Steam ID: STEAM_2:0:98270043||| Powod: zmien grafike na open gl||| Nalozono: 16.11.2016 - 15:27:11||| Czas bana: 3 godzin||| Mapa: map ||| Pozostalo: 2 godzin, 59 minut and 57 sekund||| Ban wygasa: 16.11.2016 - 18:27:11[CSC]-------------------------------------[CSC]* Privileges setBUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 3Kicked :"Zostales zbanowany. Sprawdz konsoleSerwer: cod 350 lvlLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/15556.html Edited November 16, 2016 by hadrian893 Link to comment Share on other sites More sharing options...
(Pl)BoBo 104 Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Przepraszam Cię za tego bana , nie powinienem Cię osądzać z ekranu to było głupie . W Twoim i żadnym innym przypadku się to nie powtórzy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts