Kacper20012 6 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 1. Nick:Xx_Yoda_xX 2. Imię:Kacper 3. Wiek:18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/270639 8. Parę słów o sobie **:Ostatnio skończyłem 18 lat. Obecnie chodzę do 3 technikum insteresuję się esportem lubie sobie pograć w counter-strike global offensive oraz w overwatcha. Jestem troche gruby ale pomagam rodzicą jak moge. Nie jestem osobą agresywną. Na serwerze gram już ponad rok albo trochę krócej. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chcę pomóc w rozwijaniu serwera oraz ostatnio jest duży problem z dziećmi. Ogólnie myślę że przyda się dodatkowa para rąk do pomocy oraz chciałbym powiększyć ilość godzin kiedy admin jest na serwerze 10. Steam_ID:STEAM_0:0:46090419 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w dni robocze max 5 h a w weekendy nawet 10 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze 6-7 i 16-20 w weekendy cały dzień 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:1900 h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidvip123 2 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Ogólnie bardzo pozytywna osoba, odpowiada za równo dzieciakom jak i osobą starszym jeśli czegoś nie wiedzą lub nie rozumieją. Jestem za tym by został administratorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poseidon 1 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Bradzo przyjazna osoba, chetnie pomaga nie zaleznie od wieku jestem za tym by zostal administratorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNX 35 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Osoba bardzo fajna i uprzejma , lecz uważam ze po powrocie kilku adminów i ludzi jest dość administratorów na ten moment. Dzieciaki bywaja ale zawsze ktos tam wejdzie jednego czy drugiego uciszy. Narazie jestem na nie , poczekajmy aż server na dlużej utrzyma taka frekwencje ludzi online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi