Besi523 3 023 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 W poprzednim miesiącu dałam Wam wyzwanie - 900 wyś. oraz przynajmniej 10 odpowiedzi! Wyświetleń trochę nam zabrakło, ale za 10 odpowiedzi było i mam nadzieje, że ta aktywność nie ulegnie zmianie! Zapraszam! Widzisz osobę która w listopadzie wyróżniała się na tle forum? np. dużo pisała, pomagała, zgłaszała problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować! W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór. Zapraszamy do zabawy! Wzór: Nick: Powód: _ Zasady: W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym postem like. Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum W zabawie nie biorą udziału: @-_- Napis wykonany przez 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 414 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nick:Powód:Zasługuje już na te wyróżnienie od dawna.To co zrobiła dla naszego ts3 to dopiero początek,zawsze wyskoczy za jakimiś pozytywnymi propozycjami.Jest miła sympatyczna łagodzi spory,organizuje masę konkursów na ts3.Ma bicka Lubi jeść i w ogóle wszyscy ja kochamy.Chciałbym jeszcze dodać,że od czasu do czasu robi nawet niezłe prace graficzne w zleceniach. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nick: @CiapatyMurwa Powód: Angażuje się w życie forum jak i TS3, bardzo intensywnie pomaga w konkursie 1z10, poświęca na niego na prawdę dużo czasu. Poza tym, pomocny użytkownik forum, zasługuje na to wyróżnienie :) 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nick: Powód:Aktywny użytkownik, członek ubt robi wielką robotę w tym dziale. Myślę, że zasługuje po raz 2 na użytkownika miesiąca :) 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Nick Powód:Aktywny na forum, prowadzi serwer Jailbreak, siedzi całe dnie na TS-sie, nie był jeszcze nominowany i będzie mu miło na serduszku jak mu dacie lajka :3 PS Chyba każdy by chciał widzieć jego kota na stronie głównej? :PP Edytowane 21 Listopada 2016 przez Domellenel 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nick: Powód:Bardzo pomocny,miły oraz sympatyczny użytkownik.Był adminem na TS,i sprawował się bardzo dobrze,myślę Że zasługuje na to wyróżnienie. :) 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nick: @Wercia.Powód: Aktywna w dziale DD2, Miła, sympatyczna, pomocna, udziela się Dużo w dziale Kuchnia. No i ma zajedwabisty głosik xD 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nick: @QubaS Powód: Stawia ffa na nogi, świetna robota z jego strony. Dojrzały, ma pomysł i z dużą skuteczniścią go realizuje. Zachęca graczy do swojego serwera na sb, w statusach i gdzie tylko to możliwe, ale nie jest w tym nahalny. Według mnie powinien zostać wyróżniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 578 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nick: @MiechuPowód: Opiekun serwera od niedawna redaktor który wjechał z nowością i wyjaśnia każdego forumowicza swoimi rymami którymi nie jednemu podbił serca. Chciałby robić tutaj więcej lecz póki co nie może. Jak dla mnie również zasługuje na to by być w tym gronie. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Nick:@SasquatchPowód:Bardzo aktywny w każdym dziale na forum a co najlepsze nadal jest opiekunem serwera GO MOD który teraz przeżywa ciężkie czasy jest niczym konfucjusz ktory medytuje codziennie rano bardzo spokojny i wyluzowany. Edytowane 21 Listopada 2016 przez krzychux 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Nick : Marina. Powód : Trzyma kącik redaktorski przy życiu. Jest kreatywna, prowadzi wywiady, stara się o admina ts, pomaga przy konkursach. + Ma redaktora FB Edytowane 21 Listopada 2016 przez Weronikaa 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Nick @Kasia! Powód: Najbardziej aktywny grafik, wprowadza nowe rzeczy do działu grafika, pomaga przy gazetce oraz od niedawna jest aktywny opiekunem coda. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Nick: @Damian? NL/PL Powód: Ten człowiek zasługuje na wielkie wyróżnienie, nie mówi się tego często ale każdy to wie, że Damian oddał serce dla naszej sieci i dla paru serwerów szczególnie, a konkretnie dla dd2 i FFA! Damian jak wiecie jest mega kulturalnym człowiekiem, ma super poczucie humoru, inteligentny i zawsze można na nim polegać zarówno w grze jak i na PW! To, że finansuje swoją prywatną kasą sieć nie jest największą zasługą ale równie dużą (pieniądze rzecz nabyta...), największą zasługa jest to jakim jest człowiekiem i co robi ogólnie dla Nas! Damian szacunek dla Ciebie ;) Edytowane 23 Listopada 2016 przez QubaS 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 981 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 W tym miesiącu spojrzałem dokładnie na tematy i posty napisane przez podanych użytkowników i wybrałem @CiapatyMurwa Gratulacje :) 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi