Besi523 3 023 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jak mówiłam EVENT chciałam zrobić w grudniu, mówię z góry, że jest mała szansa, że on nie odbędzie się wgl, choć wątpię, ale wole wcześniej Was poinformować aby nie było później kłótni. No i powstaje problem DATY także proszę aby wypowiadały się tutaj tylko osoby, które na EVENT będą mogły się pojawić bo na tej podstawie chce ustalić datę oraz godzinę ~ mówię z góry, że ani zabaw ani mapy jeszcze przygotowanej nie mam ani nawet pomocników i póki co nie mam czasu na to więc ten EVENT będzie taki "na ostatnią chwilę", ale cała zabawa będzie wyglądała tak samo jak poprzednie + myślałam o ruletce z możliwością wylosowania VIP'a tak na koniec, ale nie wiem czy mnie się uda oraz nie będzie naćpanego boxa jeżeli ktoś nie wie dlaczego: Azjata 5 Wzór: Twój nick: Data, która Ci odpowiada(można kilka): Godzina, która Ci odpowiada(można kilka): Uwagi/pytania: Umówmy się, że od 19 do 28 grudnia to przedział w jakim uda mi się "wyrobić" lepiej lub gorzej z EVENTEM o ile nic nie stanie na drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Twój nick: WujoSData, która Ci odpowiada(można kilka): 26-28Godzina, która Ci odpowiada(można kilka): 14-17Uwagi/pytania: - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Twój nick: aassingoData, która Ci odpowiada(można kilka): 10/11Godzina, która Ci odpowiada(można kilka):10-17Uwagi/pytania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos2012 3 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Twój nick: KlyseKData, która Ci odpowiada(można kilka): 17/18Godzina, która Ci odpowiada(można kilka):11/12Uwagi/pytania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrolo10000 12 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Twój nick: mrolo Data, która Ci odpowiada(można kilka): najlepiej to tak 17 albo po 24 Godzina, która Ci odpowiada(można kilka): tak mniej więcej od 12:00 do 22:00 Uwagi/pytania: Edytowane 10 Grudnia 2016 przez mrolo10000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencik47 29 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Twój nick: Agencik Data, która Ci odpowiada(można kilka): 27-30 Godzina, która Ci odpowiada(można kilka): 18-22 Uwagi/pytania: Będzie mam talent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Twój nick: رافائيلData, która Ci odpowiada(można kilka): 19-28Godzina, która Ci odpowiada(można kilka): Od poniedziałku do piątku 14-17/W weekendy 11-14 lub 16-19Uwagi/pytania: Może każdy dostanie vipa na czas tego eventu, żeby wszyscy mieli w miarę wyrównane szanse? Będzie coś w zamian za naćpanego boxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYTA 62 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Twój nick:_F_R_Y_T_A_ Data, która Ci odpowiada(można kilka):11 lub 18 grudnia. Godzina, która Ci odpowiada(można kilka):od 12/13 Uwagi/pytania:brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Są tak różne zdania, że nie wiem, jak już to 17-18 albo wgl odpuszczamy sobie w grudniu EVENT, czekam na Wasze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Nie no, Queen zrobmy ten event w grudniu. 17 albo 18 jak wolisz wybierz sama kogo nie bedzie po prostu jego strata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Twój nick: Eqk Data, która Ci odpowiada: Skoro w grudniu jest możliwość 17/18 to liczę na odbycie się eventu w Styczniu (jakikolwiek dzień stycznia) Godzina, która Ci odpowiada(można kilka): 14/15 Uwagi/pytania: brak Edytowane 13 Grudnia 2016 przez eqk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngpolonais 13 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Twój nick: haxData, która Ci odpowiada(można kilka): 21-16Godzina, która Ci odpowiada(można kilka): 12- 2(w nocy)Uwagi/pytania: - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi