OnlyOneTaps 0 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 1.Twoj Nick:StrzelamOneShoty 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Kurcze nie wiem 4.IP/SID oskarzanego*:83.28.179.114 5.Data i godzina:2016-12-04 17:50 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):http://screenshot.sh/m2cN1ZG0GeG4n 7.Opis sytuacji:Wszedłem na serwer by sobie pograć tak?I ja wiem przy 13 fragach i 4zgonach dostałem bana dowód powyżej Nigdy nie używałem wspomagaczy.Może poprostu jestem lepszy od banującego mnie admina ;) mam nadzieje ze sprawa się wyjasni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Skarga zostaje zamknięta. Pójdź do działu Prośby o Ub lub napisz do mnie to wyjaśnię jak masz złożyć prośbę o ub :) Pozdrawiam Fryzjer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi