OnlyOneTaps 0 Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 1.Twoj Nick:StrzelamOneShoty 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Kurcze nie wiem 4.IP/SID oskarzanego*:83.28.179.114 5.Data i godzina:2016-12-04 17:50 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):http://screenshot.sh/m2cN1ZG0GeG4n 7.Opis sytuacji:Wszedłem na serwer by sobie pograć tak?I ja wiem przy 13 fragach i 4zgonach dostałem bana dowód powyżej Nigdy nie używałem wspomagaczy.Może poprostu jestem lepszy od banującego mnie admina ;) mam nadzieje ze sprawa się wyjasni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skiperek 197 Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Skarga zostaje zamknięta. Pójdź do działu Prośby o Ub lub napisz do mnie to wyjaśnię jak masz złożyć prośbę o ub :) Pozdrawiam Fryzjer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skiperek 197 Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts