Besi523 3 023 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Na czym polega konkurs? Propozycja padła od , którą swego czasu nie byliście zainteresowani, jednak postanowiłam ją urozmaicić dodając świąteczny akcent! Proponuję konkurs na Miss i Mistera forum. Powiedzmy, że temat "pokażcie swoje mordeczki" się marnuje, kiedy tak naprawdę mógłby się zamienić w konkurs. Po prostu wrzucamy swoje zdjęcie do konkursu i wyczekujemy na "lajki" bądź opinię Jury, myślę że będzie dobra zabawa w kreatywność i fotografię typu "selfie". Trzeba będzie wstawić SWOJE aktualne zdjęcie z elementami świątecznymi ~ mile widziane świąteczne tło na zdjęciu. Wygrana czeka na dwie osoby z największą ilością lików, jeden Pan mikołaj oraz jedna Pani mikołajowa! To Wy jesteście naszym jury także mile widziana duża tutaj aktywność bo to od Was zależy los naszych kandydatów! Zasady: Musisz posiadać minimalnie 10 postów na forum. Zdjęcie musi być twoje oraz aktualne. Zdjęcie musi zawierać całą twarz, nie jej połowę ani nie może być niczym zasłonięta np. efektem pieska ze snapa itp. Kobiety bez rangi "girl" nie mogą zgłosić swojej kandydatury bez potwierdzenia płci. Zdjęcia wrzucamy w spoilerze [ spoiler ] zdjęcie [ /spoiler ] bez spacji Zdjęcia muszą być wrzucone na nasz Ihost http://forum.cs-classic.pl/ihost. Dodajemy tylko jedno zdjęcie. Zdjęcia dodajemy pod tym postem. Próba oszustwa kończy się dyskwalifikacją oraz warnem. Proszę nie like'ować ze względu na relacje, a za zdjęcie. @-_- oraz nie biorą udziału. Nagroda: Nagrodą dla naszej zwycięskiej pary jest unikatowa, nowa ranga, którą będzie aktywna do końca stycznia 2017. Zachęcam do wzięcia udziału w konkursie, oczywiście osoba, która wygra ma prawo do zrezygnowania i nieodebrania nagrody jeżeli sobie tego nie życzy. Czas konkursu od 05.12.2016 do 18.12.2016. Dziękuje @Kasia! za napis. Pozdrawiam oraz życzę powodzenia, 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Który miś chce na kolana? Edytowane 16 Grudnia 2016 przez lisek. 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Wita was Pani mikołajka, tak mam czapkę :D 36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Kaczucha też bierze udział! :banan: 41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Dlatego nie robię sobie zdjęć. Niepełnosprytny ja. Edytowane 17 Grudnia 2016 przez CiapatyMurwa 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueboNaHombre 55 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Jak Niunia Ciapek bierze udział to i ja wbijam z moją krzywą mordką :frustgrey: :bzykbzyk: MajinBuu gonię Cię!!! 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalp67 170 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Hejka! Miało być w śniegu, ale u mnie śniegu nie ma. :giggle: Ps. I tak pewnie nie wygram :p Edytowane 17 Grudnia 2016 przez Kasia! 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Prosze o ostateczne głosowanie, dzis o 15 kończymy konkurs ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Przepraszam za opóznienie, nie mogłam wczesniej jednak ustawiłam budzik na 15:00 i według tego zrobiłam od razu ss. Wygrywają Marina z przewaga jednego like od Pyni oraz lisek. Ranga zostanie Wam przyznana na dniach. Gratulujemy!! 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi