rac0 39 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: rac0. 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Brat Marcin 4.IP/SID oskarzanego*: "Brat Marcin" 1267 STEAM_0:0:49537791 5.Data i godzina: 20:48 2016-12-10 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Świadek Shini Ivan BORIK 7.Opis sytuacji: No to tak Brat marcin był w CT i powiedział ustawiacie sie na kanapach u góry mniejsze grupki lub pojedyncze osoby zabijam i macie tam totalny bezruch no to ja Shini Ivan Borik i inni patrzyliśmy się na kucaka maksymalnie w dół a brat marcin nas zabił za to ze na totalnym bezruchu nie mozna kucać ani patrzeć sie maksymalnie w dół a nie dał wogóle zakazu patrzenia się w dół ani zakazu kucania i nas wszystkich zabił .. Prosze o wytłumaczenie Bratu Marcinowi że na totalnym bezruchu można kucać jak i patrzeć sie maksymalnie w dół jak nie było żadnego zakazu jak i nakazu *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 "Totalny bezruch ~ Stanie w miejscu. Zakazane jest jakiekolwiek ruszanie się, rozglądanie, kucanie itp w przeciwnym razie Klawisz ma prawo zabić." Nie powiedziałem że na totalnym bezruchu nie można kucać to po 1. a to co wkleiłem dla mnie mówi jasno i wyraźnie że ZAKAZANE JEST JAKIEKOLWIEK RUSZANIE SIĘ ROZGLĄDANIE I KOCANIE ITP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 "Totalny bezruch ~ Stanie w miejscu. Zakazane jest jakiekolwiek ruszanie się, rozglądanie, kucanie itp w przeciwnym razie Klawisz ma prawo zabić." Nie powiedziałem że na totalnym bezruchu nie można kucać to po 1. a to co wkleiłem dla mnie mówi jasno i wyraźnie że ZAKAZANE JEST JAKIEKOLWIEK RUSZANIE SIĘ ROZGLĄDANIE I KOCANIE ITP. stanie W MIEJSCU. A jeśli chodzi o kucanie to chodzi o samą czynność a nie o fakt że ktoś przed rozpoczęciem kucnął.(przecież potem jeśli wstanie to się ruszy, a to będzie złamanie zakazu ruszania się wynikającego z Totalnego Bezruchu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 To właśnie starałem się ci wytłumaczyć, ale nie słuchałeś. Skarga nie potrzebna, jest świeży, Gange i Domell zostali na gorąco poinformowani. Ja nie mam żalu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Okej, wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi