BOT Dawid 0 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 1. Nick:BOT Dawid 2. Imię:Dawid 3. Wiek:14 4. Znajomość AMX (1-10): 0/10 nauczę się 5. Sprawny i działający mikrofon:tak 6. Składka (tak/nie): nie 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/BOT%20Dawid/ (chyba to ) 8. Parę słów o sobie **:Jestem miłym nastolatkiem który lubi grać i nienawidzi się uczyć 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:z jednego powodu gdy są dzieci w CT albo gdy ktos nie ma mikrofonu trzeba ich wyrzucić (poniewaz często nie ma admina) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Posiadam steam ale nie posiadam cs 1.6 na steamie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-4h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze ok 20-22 weekendy 15-17 ; 20-22 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 2 lata z przerwą 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Mam nadzieję ze dostane admina i na serwerze będzie porządek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Twoje gt: http://www.gametracker.com/player/BOT%20Dawid/193.33.177.87:27051/ Jestem na nie. Nie spełniasz żadnych wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Na nie [-] Konto pod podanie [-] Brak postów [-] 8. Parę słów o sobie **:Jestem miłym nastolatkiem który lubi grać i nienawidzi się uczyć ale napisałeś o sobie ..... [-] AMX 0/10 WTFFF to jak sie nauczysz napisz podanie oke ??? [-] Na serwie cie nie widze często Jak ogarniesz posty AMX opiszesz siebie bardziej itd to będe na Tak ale teraz jestem na nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Na Nie: [-]Wiek, [-]GameTrack, [-]AMX 0/10 kpiny? [-]Konto pod podanie, [-]Składka, [-]"4. Znajomość AMX (1-10): 0/10 nauczę się" 8. Parę słów o sobie "**:Jestem miłym nastolatkiem który lubi grać i nienawidzi się uczyć" KPISZ CZY O DROGE PYTASZ? XD Piszesz w jednym że się nauczysz a w 2 zaprzeczasz słowom co wyżej napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Na nie: -Konto pod podanie -Brak steam -Slabo sie rozpisales -Poducz sie amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Na NIE. Z tego co widać po GT na serwie grasz od 4 dni. Spełniasz może, ze 2 wymagania. do Odrzucenia. Edytowane 11 Grudnia 2016 przez k3_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptusiowy 26 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Na NIE -GT -Ilość postów na forum -AMX totalnie słabe -Nie spełniasz wszystkich wymagań :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 To chyba jakiś żart jestem na duże NIE: - Wiek [będzie się bawił amx-em i banował wszystkich -Nie znam go - Brak składki -Słabo rozpisane podanko - nie spełnia wymagań przynajmniej 5 postów na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Na nie -- GT ZERO -- AMX kpiny czy co? -- Wiek -- Mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zła nazwa tematu. Nie spełniasz podstawowych wymagań. Zapraszam za 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi