WhiteBlood 367 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Nazwa pluginu: W tytule Opis pluginu: Zmienia wygląd noża dla VIP'a CT i TT Instalacja pluginu: Standardowa; Po kompilacji lokalnej wrzucamy .amxx do folderu plugins, a .sma do scrip... I dopisujemy do plugins.ini Ścieżke i flage mamy w .sma . Cvary: Brak Komendy: Brak Dodatkowe informacje: - Link do pobrania: Załącznik. Autor/Zrodlo: Plugin mojego autorstwa. vip.sma Edytowane 15 Grudnia 2016 przez WhiteBlood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) W 23 wersie po !is_user_alive(id) jest tylda , mi się wydaje że jednak jest to błąd , uczę się więc pytam bo jeszcze tego nie widziałem w kodach xd Edytowane 27 Lutego 2017 przez (Pl)BoBo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi