agnostyk 11 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) 1. Nick: Agnostyk 2. Imię: Dominik 3. Wiek: 16 lat 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnie, tyle co z filmów na yt i z forum. 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Agnostyk/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Mam na imię Dominik. Moim hobby jest granie w koszykówkę. Mieszkam w Kępce taka wioska na krańcu świata XD. Chodze do budowlanki. Chciałbym zostać Strażnikiem ponieważ od niedawna gram na serwerze jestem dość często a nie zawsze jest admin a młodzież bez mutacji lub bez mikrofonu pcha się do CT a ja nic nie mogę zrobić. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 1-2h bo zabardzo nie mam czasu ale za to w weekendy nadrabiam i gram po 4-5h. 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Tak 12. Staż w grze counter strike 1.6: 3 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Nie Proszę o rozpatrzenie mojego podania pozytywnie ☺ Edytowane 19 Grudnia 2016 przez agnostyk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Jestem na Tak : [+]Staż w Cs 1.6, [+]Mikrofon, [+]Wiek, [+]GameTracker, [-]Posty, Nabij te 5 postów i bd dobrze ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Na tak Ogarnia Wiek Mikro Kultura Podanie słabo opisane ale niech będzie -posty ale da sie je nadrobić \ Powodzenia :) :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Jestem na Tak : +ogarnięty +zna regulamin +dobre GT +często na serwerze go widzę Myślę że powinien dostać szanse powodzenia :pije: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Hmmm myślę, że można dać mu szansę. Okres próbny na miecha czy coś. Ogólnie jestem na tak, trochę słabe konto na forum i grasz dopiero od niedawna, ale więcej masz plusów niż minusów. Zobaczymy jak się będzie zachowywał przez okres próbny. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Na Tak. +Wiek +GT +Mikro - słabo z postami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Jestem na [+] wiek [+] zna regulamin [+] ogarnia [+] dużo aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Na tak +Ogarniety +Mikro +Wiek +Staz w CS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Na tak +Ogarnięty +Mirko +/- Gt nadrób +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Przyjęty na okres próbny. Zapraszam na PW. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi