Besi523 3 023 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 W listopadowym UM wasza aktywność była mistrzowska! Kto tym razem ciężko pracował i powinien zostać wyróżniony? Tego dowiemy się już w nowym roku!! Zapraszam! Widzisz osobę która w grudniu wyróżniała się na tle forum? np. dużo pisała, pomagała, zgłaszała problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować! W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór. Zapraszamy do zabawy! Wzór: Nick: Powód: _ Zasady: W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym postem like. Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum W zabawie nie biorą udziału: @-_- @Kasia! 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Nick: Powód: Nie była jeszcze um, a za to co robi dla tsa należy jej się bardzo. Miła (zależy dla kogoXD), pomocna, dobrze prowadzi konkursy i aktywnie uczestniczy w życiu forum, bardzo dobrze zorganizowała przeniesienie tsa. Dzięki niej nasz ts3 po prostu tętni życiem. Dobrze wiem ile pracy i czasu w niego wkłada dlatego jestem pewien, że nikt inny by nim się tak nie zajął. Ogólnie to opór 1337 tibijka z niej XD Edytowane 23 Grudnia 2016 przez rewox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 578 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Nick: @Miechu Powód: Aktywny redaktor, wprowadził nowość która wymaga wyobrazni, pisze poradniki (pomocne) stara się wprowadzać nowości, opiekun serwera i wszystko ogarnia jak trzeba. Moim zdaniem może rywalizować o ten tytuł. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrioTic 42 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Nick: @Umciaak *Powód: Tworzy z Pynią konkursy, jeden z lepszych adminów ts3, aktywny na forum. Edytowane 23 Grudnia 2016 przez PatrioTic 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Nick: Powód: Człowiek UBT, pełno go na forum, miły (dla mnie zawsze ). Aktywnie uczestniczy w życiu forum. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 883 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Nick: Powód: Opiekun JB 1.6. Osoba, która stale stara się poprawiać serwer, polepsza warunki do gry, ogarnia administrację i ciągle wymyśla nowe pomysły na poprawę grywalności. Prowadzi serwer bardzo dobrze wraz z Dominikiem. Aktywny na forum, wyciąga do każdego pomocną dłoń, będąc przy tym opanowanym i szczerym zarazem. Jako administrator ts3 - stale siedzi na serwerze, pomaga użytkownikom oraz administracji w dążeniu do polepszania jakości przesiadywania na tsie. Bardzo aktywny. Dobrze wiem ile serca i czasu oddajesz swoim obowiązkom na tej sieci. Myślę, że zasługuje na to wyróżnienie. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Nick : @Wercia. Powód : Bardzo aktywna na forum, można na nią liczyć w każdej kwestii. Osóbka miła, rozmowna, bezkonfliktowa i niezwykle chętna do pomocy :aniol: bardzo, bardzo pomysłowa dziewczyna ! W dość krótkim czasie masa ludzi odwiedziła jej profil ! Na TeamSpeaku ma bardzo, bardzo aktywny kanał, gdzie utrzymuje się świetna atmosfera, frekwencja jest naprawdę super. Aktywna w dziale ,,kuchnia,, który to utrzymuje się dzięki niej na powierzchni :cooking: Zasłużyła na użytkownika miesiąca :xmas: Pozdrowionka ! 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 981 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nick: Powód: Nie była jeszcze um, a za to co robi dla tsa należy jej się bardzo. Miła (zależy dla kogoXD), pomocna, dobrze prowadzi konkursy i aktywnie uczestniczy w życiu forum, bardzo dobrze zorganizowała przeniesienie tsa. Dzięki niej nasz ts3 po prostu tętni życiem. Dobrze wiem ile pracy i czasu w niego wkłada dlatego jestem pewien, że nikt inny by nim się tak nie zajął. Ogólnie to opór 1337 tibijka z niej XD Gratuluje :) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi