Stuntowiec 5 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, mam propozycję wgrania dwóch podstawowych dużych map - cs_assault_1337 oraz de_westwood_big. Co Wy o tym sądzicie? O właśnie, zapomniałem o de_aztec, dobra mapka. Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Kasia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Na serwerze jest mało slotów i nie często są wypełniane więc mapa westwood_big byłaby omijana.Dla mnie powinien wrócić de_aztec i można w sumie wgrać assault_1337. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 west_big to kolejna mapa pod kapcia? :D zgadzam się z Jamsem. Co do azteca to macie moje 100% poparcie (może być zamiast dustyaztec, czy jak się ta mapa zwie, bo admini nigdy nie dają jej dograć do końca, a gracze rzadko wybierają). Assaulta_1337 z chęcią bym zobaczył zamiast tego potworka, który jest wgrany obecnie tj. assault_2010 czy jakoś tak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam, mam propozycję wgrania dwóch podstawowych dużych map - cs_assault_1337 oraz de_westwood_big. Co Wy o tym sądzicie? O właśnie, zapomniałem o de_aztec, dobra mapka. Na serwerze jest mało slotów i nie często są wypełniane więc mapa westwood_big byłaby omijana. Dla mnie powinien wrócić de_aztec i można w sumie wgrać assault_1337. west_big to kolejna mapa pod kapcia? :D zgadzam się z Jamsem. Co do azteca to macie moje 100% poparcie (może być zamiast dustyaztec, czy jak się ta mapa zwie, bo admini nigdy nie dają jej dograć do końca, a gracze rzadko wybierają). Assaulta_1337 z chęcią bym zobaczył zamiast tego potworka, który jest wgrany obecnie tj. assault_2010 czy jakoś tak :D Wstrzymajmy się z wgrywaniem map , chciałbym się teraz zająć Skinami do broni Zapraszam do Tematu http://forum.cs-classic.pl/topic/54582-modele-prosz%C4%99-o-propozycje/#entry333742 . Po tym odblokuje temat i się w niego zaangażuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Temat odblokowany :) . Edytowane 15 Stycznia 2017 przez (Pl)BoBo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek :) 9 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ja bym proponował mapy: -de_cpl_mill -de_hell -de_russka -de_torn -de_verso -de_zima (Bardzo fajna mapa) -de_estate -cs_rhs22 -cs_school Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ja bym proponował mapy: -de_cpl_mill -de_hell -de_russka -de_torn -de_verso -de_zima (Bardzo fajna mapa) -de_estate -cs_rhs22 -cs_school Popatrzę jutro jak wyglądają i napisze na którą się zgadzam do tego czasu, proszę żebyś dopisał którą za którą mapę wstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Cóż, serwer ma problemy z aktywnością, dlatego wiele map trzeba wywalić w ..., bo gracze na nich uciekają. (yyy moja wina? :giggle: ) (Tutaj lista na mapy): Natomiast -moim zdaniem- trzeba dodać: a) De_aztec (jak wyżej) b) De_inferno (zwykłe, klasyczne, gra stosunkowo mało osób, więc chyba slotów nie zabraknie). Co do map zaproponowanych przez Lolka. W zasadzie większość z nich jest -imo- dosyć kiepska jak na ten serwer. Co najwyżej bym rozważył: a) de_cpl_mill, ale mi się zdaje, że tę mapę przed resetem grałem. hmm... I gracze dosyć szybko pisali rtv b) zamiast de_estate to cs_estate c) de_hell d) cs_rhs22 wygląda bardzo intrygująco, jestem ciekaw jak by się przyjęła. Skoro ludzie mogą grać x godzin tylko na dd2 to my też nie potrzebujemy nie_wiadomo_ilu_map, a map, na których jest sporo graczy. Bo proszę pamiętać, że wszyscy (a przynajmniej większość z nas) jesteśmy bohaterami rejsu i lubimy to, co już znamy ;) Ps. Jest też taka mapa jak de_blue, powinna raczej być znana, ale wątpię by cieszyła się wielką popularnością :( @edit Konkretne argumenty przeciw pozostałym mapom mogę podać w razie potrzeby. Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Darker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ja bym proponował mapy: -de_cpl_mill -de_hell -de_russka -de_torn -de_verso -de_zima (Bardzo fajna mapa) -de_estate -cs_rhs22 -cs_school Nie jestem za żadną z tych map, ludzie uciekają z serwera na mapach, których nie znają. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgadzam się z tym , że gdy gracze nie znają mapy uciekają dlatego , mam pomysł . Tłumacze chciałbym dodać mapy które każdy musi znać ale nie ma ich na naszym serwerze . Jakieś propozycje ? . Ja stawiam de_nuke2x2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuntowiec 5 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgadzam się z tym , że gdy gracze nie znają mapy uciekają dlatego , mam pomysł . Tłumacze chciałbym dodać mapy które każdy musi znać ale nie ma ich na naszym serwerze . Jakieś propozycje ? . Ja stawiam de_nuke2x2. Cs_assault_1337 oraz de_aztec na pewno każdy zna dlatego fajnie by było wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandr0 59 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) CS_747 była by dobrą mapą na bliski i krótki dystans. jak już jest to sorka :/ Edytowane 23 Stycznia 2017 przez S4N7R0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Dobra , lecimy z tymi Mapami Panowie , proszę o napisanie po max 2 mapy od osoby jeszcze raz , które uważacie za stosowne . Proszę o przemyślane propozycje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuntowiec 5 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Dobra , lecimy z tymi Mapami Panowie , proszę o napisanie po max 2 mapy od osoby jeszcze raz , które uważacie za stosowne . Proszę o przemyślane propozycje . cs_assault_1337 de_aztec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek :) 9 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 fy_pool_day32 fy_lighst2 fj_pakistan FY_SnowDay wo-snow Aztec Arena To są moje propozycje w miare małych map. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 fy_pool_day32 fy_lighst2 fj_pakistan FY_SnowDay wo-snow Aztec Arena To są moje propozycje w miare małych map. :p Kocham te czytanie ze zrozumieniem, 0 ogaru ;) ________________________________ • dust2_long • aztec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek :) 9 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Wiem że miały być 2 mapy... ale i tak połowa ludzi nic nie napisze więc pomyślałem że dam pare, i nie placz okej ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNieTakJakMyslisz 18 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Wiem że miały być 2 mapy... ale i tak połowa ludzi nic nie napisze więc pomyślałem że dam pare, i nie placz okej ? Nie znam osobiście żadnej z Twoich map. Przeczytaj ogaru dokładniej co napisał BoBo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niepokro 8 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 zal mi was ile wy macie lat, kłócicie się jak stare dobre małżeństwo :) de_aztec de_tuscan nie wiem czy jest wgrana też fajna mapka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek :) 9 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ze ty nie znasz to nie znaczy ze nie są fajnie itp. Ja osobiście grałem na tych mapach i mi się podobają, i myslę że graczą też by się podobały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 @Niepokro Tuscan jest wgrany. @topic Ja bym chętnie zobaczył: - de_inferno (zwykłe, lepsze od tego zielonego potworka, ew. de_perfect_inferno jeżeli zwykłe jest za małe) -była taka mapa na tej sieci (cod 2k1), w zasadzie to samo co de_dust2x2 tylko na długiej były jeszcze takie okna (od strony tt: było wejście do anarchii, a po lewej schody z pomieszczeniem z oknami, z których można było obserwować długą). Mimo poszukiwań nie udało mi się tej mapy znaleźć -choć jeszcze poszukam- ale może ktoś kojarzy. W przeciwieństwie do obecnej dawało tt większe szanse na wyczyszczenie jednej ze ścieżek na bs'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) fy_snow_fg de_algeria de_alexandra de_aztecs_gold (będzie de_aztec) de_contra de_dust2002 de_hell de_trust (nowa) de_inferno de_inferno2010 de_rats_1337 de_office_rats de_dust2x2 de_westwood de_lidl de_kabul de_dust2 de_dust de_eldorado de_nuke de_train de_train_2006 de_dust2002 de_dust4never de_irak de_tuscan de_aztecydust2(zostawić , usunąć ?) de_mirage de_nuked (nowa) de_nuke2x2 cs_alpin cs_assault cs_assault2010 (de(cs?)_assault1337) cs_bikini cs_wiocha cs_max cs_rats2 cs_italy cs_italy2 cs_militia cs_office cs_station x-mas_tree Tak przedstawiam mapy z uwzględniemiem 2,3 odpowiedzi . Cytujcie o poprawiajcie [usuń czy dodaj JAK JA] teraz mam nadzieję , że będzie łatwiej . ;) Edytowane 30 Stycznia 2017 przez (Pl)BoBo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nadal od groma beznadziejnych map, na których zostaje 1/2 graczy... ale trudno de_aztecydust2 - usunąć, to jest z 3x gorsza wersja dd2 cs_assault2010 - zamienić z tą drugą podaną przez Cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 de_aztecydust2(zostawić , usunąć ?) Tą mape zostaw, to jest fajna mapa dla komandosa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nadal od groma beznadziejnych map, na których zostaje 1/2 graczy... ale trudno de_aztecydust2 - usunąć, to jest z 3x gorsza wersja dd2 cs_assault2010 - zamienić z tą drugą podaną przez Cb Tą mape zostaw, to jest fajna mapa dla komandosa :D Draker,Mati to jest do edytowania pisz co chcielibyście zmienić czyli na chłopski rozum "cytuj" (lub kopiuj) , i dawaj tak jak ja obok w nawiasach [dodaj usuń zmien] . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi