Stuntowiec 5 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 BoBo dlaczego oprócz tej Twojej de_nuke_2x2 nie dodałeś żadnej innej nowej mapy? Dodaj to cs_assault_1337 w końcu... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 BoBo dlaczego oprócz tej Twojej de_nuke_2x2 nie dodałeś żadnej innej nowej mapy? Dodaj to cs_assault_1337 w końcu... Dodałem , tylko zapomiałem wpisać do mapcykle.. Od rana mapa jest , łącznie z cs_rhb22(lub podobnie) , de_aztec , de_inferno . Ponad to usunięte zostały niektóre mapy .. de_rats_1337 , de_aztecydust2 , de_algeria ,cs_rats2 , de_kabul_v1 czy jakoś tak . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Chciałem wykorzystać ten temat, ale chyba lepiej stworzyć nowy. Zamykam ten i za chwilę powstanie nowy z odpowiednimi wzorami. Założycielowi tematu dziękuję za udzielanie się w dziale i proponowanie zmian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi