Stuntowiec 5 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Mam problem z wejściem na server, wyskakuję informacja, że złe hasło a wpisałem kilka razy poprawnie dla upewnienia. Proszę o szybką reakcję i pomoc, nick: Stuntowiec Dzięki, już mam kontakt z właścicielem sieci. Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Stuntowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Tak jak na Sb wspominała Królowa. Napisz prywatną wiadomość bezpośrednio do tej osoby: http://forum.cs-classic.pl/user/6470--/ Podaj mu wszystkie potrzebne rzeczy (hasło, nick etc.). Wchodzisz na profil i po prawej na górze masz Wyślij mi wiadomość. Edytowane 9 Stycznia 2017 przez WhiteBlood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nie pchajcie wszystko na właściciela. Takie sprawy możesz załatwić u opiekuna: Miecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem rozwiązany u Właściciela . Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi