(Pl)BoBo 104 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Tak jak w tytule , Proszę was o propozycje nowych modeli do Naszej gry . Bez c4 , i z Nożem który został dziś zmieniony włącznie . Dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jakieś ładne z go? Albo jakieś dobre pod fps, może to by pomogło na niektórych graczy :giggle: (Jakieś konkretne propozycje z linkami mogę poszukać jak coś) Ps. Tylko mi się dziwnie na modelach strzela czy to efekt placebo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jakieś ładne z go? Albo jakieś dobre pod fps, może to by pomogło na niektórych graczy :giggle: (Jakieś konkretne propozycje z linkami mogę poszukać jak coś) Ps. Tylko mi się dziwnie na modelach strzela czy to efekt placebo? Raczej , nie placebo , niektóre modele są złe np jak w aktualnym aug animacja pokazuje szybkie przeładowanie , a w rzeczywistości potrzeba czekaj jeszcze z 2 sek co przy starciu jest bardzo uciążliwe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuntowiec 5 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Moim zdaniem tragiczny jest nowy model AWP, oryginalny ze zmienionym kolorem był o wiele lepszy i wygodniejszy w strzelaniu bez celownika. Myślę, że nie tylko ja tak uważam. Mam nadzieję BoBo, że to zmienisz. BoBo proszę o zmianę modelu AWP, ponieważ źle się strzela i gracze narzekają. Lolek może potwierdzić. Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Stuntowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Moim zdaniem tragiczny jest nowy model AWP, oryginalny ze zmienionym kolorem był o wiele lepszy i wygodniejszy w strzelaniu bez celownika. Myślę, że nie tylko ja tak uważam. Mam nadzieję BoBo, że to zmienisz. Dziękuje za Wasze zaangażowanie w pomocy znalezieniu ;) . Mi też się nie za bardzo podobało , to nie zmienia faktu , że ten post miałbyć do Propozycji , a jedyne co dostałem to jedna chęć i jedno rozczarowanie . Awp zmienione . (edit) Czekam , na model aug , ponieważ sam nie byłem w stanie znaleźć dobrego z przeładowaniem i wyglądem . <-- Wiadomość ogólna . Edytowane 12 Stycznia 2017 przez (Pl)BoBo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiko 8 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Tu masz 3 modele takie dość fajne które znalazłem 1. http://gamebanana.com/skins/134031 2. http://gamebanana.com/skins/141501 3. http://gamebanana.com/skins/137702 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek :) 9 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Tak ja potwierdzam, z awp się inaczej strzela. A i bym jeszcze zmienił model do m4 bo te co wgrałeś to zacina i wg jest głupie nie pasuje do innych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Modele zmienione . Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi