Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 1. Nick:ShO.oT2. Imię:Damian3. Wiek:234. Znajomość AMX (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/ShO.oT/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **: Cześć tak jak wyżej napisałem mam na imię Damian mam 23 lata jestem z Podkarpacia co moge więcej napisać intersuję się sportem jak i zarówno E-sportem większość mnie zna to nie mam co dużo o sobie pisać ;-)9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ nie lubię ludzi którzy oszukują i używają dopalaczy aim/wh itp chciał bym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze żeby dobrze się na nim grało bez zbędnych nerwów na tzw. "cziterów" 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:446557511. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Ile tylko moge ale średni 3/4 h nie raz cześciej zależy od chęci ;-)12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od 15 przeważnie do 24 nie raz się zdarza 13. Staż w Counter-Strike 1.6:12 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak bardzo często na tej sieci pod różnymi nickami większość starych graczy mnie kojarzy ;-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Jestem na TAK: +STEAM +doświadczony +GT +pamiętam go z FFa kilka lat temu, spoko ziomek! :D @edit SonGoku chodziło my że miał admina na różnych nickach a nie admina na różnych kontach na forum. -,- Edytowane 14 Stycznia 2017 przez DuNg3()N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Pod różnymi nickami ? To nie przypadkiem multikonto ?Co do samego podania to jestem na TAK+GT+Wiek+Mikrofon+Składka+Podanie+Pomocny+/- Ogarnięty+Staż+Doświadczenie NA DUŻE TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Na tak. -Gt, -Wiek, -Staż, -Amxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Na tak +Gt +Steam +Wiek +Staz +Doswiadczony +Skladka +Amx Edytowane 14 Stycznia 2017 przez BorixonC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Damiankowi pewnie ze tak Steam Składka Miał admina tutaj Ogarnięty ziomeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Co mi tutaj zostało, więcej do powiedzenia. Witamy w drużynie i zapraszam na Pw. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi