Skocz do zawartości

Konkursy/Nagrody

O co chodzi w te karabiny

Rekomendowane odpowiedzi

Może by wprowadzić jakieś konkursy i nagrody dla graczy zeby było ich ciagle duzo na serwie??

Np:

Konkurs Top15 

1. VIP na 2 miechy / ADMIN 

2. VIP na 1 miech

3. VIP na 4 tyg 

4. VIP na 3 tyg

5. VIP na 2 tyg

6. VIP na 1 tyg

7. VIP na 5 dni 

8. VIP na 3 dni

Można by było robić jakieś EVENTY :D 

Admina w życiu osobiście nie dałbym za wygraną w konkursie, jeśli ktoś chce uzyskać flagi admina powinien złożyć podanie a pod nim powinny pojawić się opinię (pomijam szybką rekrutację)
Co do konkursów owszem, ale trzeba wymyślić coś bardziej nowego, choć nie mówię, że w moim mniemaniu konkurs o owej tematyce odpada.

• Like 2

Może by wprowadzić jakieś konkursy i nagrody dla graczy zeby było ich ciagle duzo na serwie??

Np:

Konkurs Top15 

1. VIP na 2 miechy / ADMIN / odpada

2. VIP na 1 miech / 1 miejsce vip na okres 1 msc

3. VIP na 4 tyg  / 2 miejsce vip na okres 2 tygodni 

4. VIP na 3 tyg / 3 miejsce vip na okres 1 tygodnia

5. VIP na 2 tyg / 4 miejsce vip na okres 4 dni 

6. VIP na 1 tyg / 5 vip na 2 dni 

7. VIP na 5 dni 

8. VIP na 3 dni

Można by było robić jakieś EVENTY :D

Mógłbym wprowadzić konkurs top15 , na zasadzie od resetu do resetu , jednakże flagi Admina nie można wygrać jak przedstawił to . Co do nagród przestawiłbym to tak (up) .

Reset statystycznie co miecha-półtora, a nagroda vip na 2 miechy? O panie, to póki bym grał, to miałbym darmovego vipa :D

A może konkurs w stylu:

najlepsze kd w przedziale od 500 do 1k fragów

-||- od 1k do 1,5/2k fragów itd

Ofc trzeba wyrzucić cziterów.

Ew. top pod względem frag/min (według gametracka), ale od jakiejś ilości fragów, bo wiadomo...

@Lolek:)

To nie jest głupi pomysł, pułap jest dość niski (powiedzmy szczerze, że mając nawet 500:0 nie byłbyś w top15) i każdy gracz może go osiągnąć, a zabezpiecza przed różnymi cudami np. na jednej mapie na jakimś nicku z noobami mi poszło i mam kd dajmy 60, albo sytuacja, gdy musiałbyś dzielić przez zero. Przy pułapie 500 fragów już powoli zaczyna się krystalizować czyjś "skill", a elementy przypadku zaczynają mieć coraz bardziej marginalne znaczenie.

@Bobo

Napisz mi to na steamie ze znaczkiem <poważnie> a ci udowodnię, że można czitować i zajść do top15 :)

Edytowane przez Darker

Reset statystycznie co miecha-półtora, a nagroda vip na 2 miechy? O panie, to póki bym grał, to miałbym darmovego vipa :D

A może konkurs w stylu:

najlepsze kd w przedziale od 500 do 1k fragów

-||- od 1k do 1,5/2k fragów itd

Ofc trzeba wyrzucić cziterów.

Ew. top pod względem frag/min (według gametracka), ale od jakiejś ilości fragów, bo wiadomo...

Przedział na fragi jest automatyczny przez top15 . I dzięki Naszej szybkiej administracji , żaden cziter nie dostanie się do top15 , a jeżeli to do czasu resetu zostanie wybity . 

Panowie i Panie ja przedstawiłem tylko propozycje co do konkursów zeby za checic osoby zeby graly na FFA.

Chciałbym sie wypowiedzieć co do admina za 1 miejsce w topce :D

Jeżeli Gracz wygrywa pierwsze miejsce to znaczy ze gra dobrze i ze czesto gra :D 

Załóżmy ze pierwsze miejsce wygrywa CZESŁAW który juz ma admina ale załóżmu ze go nie ma :D 

w takim wypadku gracz który wygrał musi oczywiscie przejść wszystkie etapy rekrutacji na tego oto admina :D 

PODANIE i rozpatrzenie przez wszystkich :D

Temat do DYSKUSJI pisać o konkurach jakie byscie chcieli zeby były na serwie :D 

Panowie i Panie ja przedstawiłem tylko propozycje co do konkursów zeby za checic osoby zeby graly na FFA.

Jeżeli chcesz zachęcić graczy żeby grali na FFA to napisz ten temat w ktoryms z dzialow FFA, a nie na cod.

Jeżeli chcesz zachęcić graczy żeby grali na FFA to napisz ten temat w ktoryms z dzialow FFA, a nie na cod.

Dokładnie , ale koniec końców , dobrze , że kolega to napisał , ponieważ mam zamiar taki konkurs wprowadzić . 

Co do konkursów w grze nie da się nic nowego wymyślić jest top15 i max lvl i nic nowego nie ma co dodać, ale gdyby tak na ożywić forum i żeby na forum trwał konkurs a nagrody byłyby w grze?

@up i ogółem

Jakoś ja "wymyśliłem". Można jeszcze powrócić do starej metody konkursu, takiej jak widziałem na codzie 2k1 czy na zombie tutaj, czyli z przegranymi godzinami. Tylko powiedzmy sobie szczerze, kto wygra te konkursy, albo W OGÓLE weźmie w nich udział? Admini, "prosi", którzy i tak jadą serwer, gracze z premką? Powiem szczerze, że tezę: "Może by wprowadzić jakieś konkursy i nagrody dla graczy zeby było ich ciagle duzo na serwie" najpierw trzeba udowodnić (zwłaszcza w kontekście tego serwera), a potem z hura-optymizmem się za to zabierać, ale to moje zdanie.

@Mateusz

A czemuż to admini "nie bioro udzialu"??

@Mateusz

A czemuż to admini "nie bioro udzialu"??

Przeważnie bylo takdo ze konkursy sa dla graczy a nie administarcji, bo np. Na dr admini nie biorą udziału w konkursach typu top15, jak nawiecej godzin natemu serwerze itp. Edytowane przez Mateusz07112

Przeważnie bylo takdo ze konkursy sa dla graczy a nie administarcji, bo np. Na dr admini nie biorą udziału w konkursach typu top15, jak nawiecej godzin natemu serwerze itp.

Nie porównuj dr do cod'a ,bo tam jest top15 za czas lub rekordy a , My mamy k/d efektywność itp . Co do administracji właśnie się zastanawiam .

Przypominam, że admini nie mają darmowych premek, wydają także ze swojej kieszeni nie wliczając w to VIP'a choć to też kwestia składki przy rekrutacji. W sumie dobrze, że nie został otwarty kolejny konkurs top 3 bo znajdą się perfidne maniaki przez których zdobycie nagród jest mało prawdopodobne.

Edytowane przez James0v.

Przypominam, że admini nie mają darmowych premek, wydają także ze swojej kieszeni nie wliczając w to VIP'a choć to też kwestia składki przy rekrutacji. W sumie dobrze, że nie został otwarty kolejny konkurs top 3 bo znajdą się perfidne maniaki przez których zdobycie nagród jest mało prawdopodobne.

Myślałem czy mają się wgl włączać w konkurs , ale doszedłem do zdania że Administracja będzie brać udział , ponieważ nie raz będą sprawdzać gracza etc. Więc myślę że jeżeli ktoś z Adminów będzie w zasięgu nagród to otrzyma klasę PREMIUM według tego jak przygotuje post .

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Konkurs Zaakceptowany .

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności