(Pl)BoBo 104 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam , Doszedłem , do tego żeby Nasi Gracze / Administracja mieli jakieś zdanie przy stworzeniu konkursu dlatego tworzę ten Temat . Tutaj możecie się wykazać kreatywnością , zazaczam że nagroda nie może przekraczać 1 miesiąca . Zastosujcie się do wzoru : -Nazwa konkursu : -Zasady: -Nagrody: -Opis: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek :) 9 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Nazwa Konkursu: Kilowanie Zasady: Wygrywa ten który będzie miał najwięcej killi w topce. Nagrody:Vip na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesioo 31 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Ze względu na niską aktywność graczy na serwerze proponuje zorganizować jakiś konkurs związany z reklamą serwera. Na jakiejś serwerowni widziałem coś takiego i myślę,że tu też się sprawdzi. Wszystko polega na tym,że po różnych stronach związanych z grami itd. wkleja się reklamę naszej sieci. Za ileś tam reklam gracz dostaje np. vipa czy premium na miesiąc. Edytowane 6 Marca 2017 przez (Pl)BoBo Rozwiń i podaj przykładowe strony , oraz Zastosuj się do wzoru ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 -Nazwa konkursu : No-Life -Zasady: Osoba która będzie miała największą aktywność w określonym czasie np. weekend (jest to okres w którym chyba każdy ma równe szanse) dostaje nagrode -Nagrody: Unikatowy pakiet skinów do każdego rodzaju broni -Opis: Tak myślę , czy nagrodą za konkurs zawsze musi być VIP/PREMIUM ? Dlaczego nie miałby to być np. Pakiet unikatowych skinów do każdego rodzaju broni ? Na serwerze mamy po kilka skinow do wyboru do każdej broni , ale jeśli bedzie jakiś unikatowy pakiet za konkurs to myślę , że to dosyć fajna opcja ;) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Dnia 23.02.2017 o 17:08, Lolek :) napisał: Nazwa Konkursu: Kilowanie Zasady: Wygrywa ten który będzie miał najwięcej killi w topce. Nagrody:Vip na miesiąc Wydaje mi się , że to będzie kolidować z Konkursem Top15 . Dnia 5.03.2017 o 17:45, Mesioo napisał: Ze względu na niską aktywność graczy na serwerze proponuje zorganizować jakiś konkurs związany z reklamą serwera. Na jakiejś serwerowni widziałem coś takiego i myślę,że tu też się sprawdzi. Wszystko polega na tym,że po różnych stronach związanych z grami itd. wkleja się reklamę naszej sieci. Za ileś tam reklam gracz dostaje np. vipa czy premium na miesiąc. Dopisz , to co pisałem . Dnia 6.03.2017 o 18:38, Shizoo napisał: -Nazwa konkursu : No-Life -Zasady: Osoba która będzie miała największą aktywność w określonym czasie np. weekend (jest to okres w którym chyba każdy ma równe szanse) dostaje nagrode -Nagrody: Unikatowy pakiet skinów do każdego rodzaju broni -Opis: Tak myślę , czy nagrodą za konkurs zawsze musi być VIP/PREMIUM ? Dlaczego nie miałby to być np. Pakiet unikatowych skinów do każdego rodzaju broni ? Na serwerze mamy po kilka skinow do wyboru do każdej broni , ale jeśli bedzie jakiś unikatowy pakiet za konkurs to myślę , że to dosyć fajna opcja ;) Fajne , będę się starał wprowadzić to w życie , napisze odpowiedni temat w informacjach , jak się to zrobi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi