ZAKRZAK 0 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) 1. Nick: Zakrzak #fejm 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 14 4. Znajomość regulaminu serwera : 8/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?: Tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/ZAKRZAK%20%23fejm/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Jestem typowym gimbusem, lubię grać na serwerze JB , Jestem aktywny na serwerze , osoby grające na nim lubią mnie i wzajemnie lecz. Często się zdarza że osoby młodsze (7/8 lat)wchodzą do CT i zabijają każdego,wiele osób się na to skarży , i ja sam często bywałem w takiej sytuacji kiedy takie ''dzieci'' były w CT , a jak wiemy Administracji nie ma 24h na dobę więc chciał bym jakoś temu zaradzić i dlatego pisze te podanie na Strażnika myślę że bym sobie poradził z tym obowiązkiem. 8. Czy posiadasz STEAM : Tak lecz nie posiadam Counter-Strike 1.6 na nim :) 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Staram się być przynajmniej 3h 10. W jakich godzinach grasz : Dni robocze:14/21 Weekendy:9/23 11. Czy przeszedłeś już mutację?: Tak 12. Staż w grze counter-strike 1.6: 5 lata (1 rok poważnie,a natomiast te 4 lata to gra weekendami jako młodziak :D) 13. Czy byłeś już adminem : Nie :) Edytowane 29 Stycznia 2017 przez ZAKRZAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jestem na nie - Znajomość regulaminu 8/10 coś nie chce mi się wierzyć - Takie sobie masz GT - Nie spełniasz wymagań co najmniej 5 postów na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jestem za okresem próbnym - Gt musial bys poprawić + Przeszedles mutacje + Ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Na Nie -słabe gt -średnio ogarniasz -mało postów + mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Na nie. - GT. - Konto pod podanie. +/- Wiek. - Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 No niestety nie. Aktywność od 3 dni. Dowiedziałem się z tego podania o tobie, że ktoś cie lubi ! fajnie. Twój jedyny powód napisania na strażnika to młodsze osoby w ct. Brak steam Nie stosujesz się do tego ile napisałeś, że grasz na serwerze Brak doświadczenia No i w sumie to wyżej nie było potrzebne bo: 1. Ukończone 15 lat (wiedz,że musisz być ogarnięty) 4. Przynajmniej 5 sensownych postów na forum Nie spełniasz 2 wymagań, mogłeś chociaż napisać 5 postów skoro nie spełniasz wymagań wiekowych. Podkreślam, jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jestem za okresem próbnym: [+]Mutacja, [+]Ogarnia na serwerze, [+]Miły, [+]Znajomość regulaminu, [+/-]GameTracker ale jego można nadrobić, [+/-]Posty też można bardzo szybko nadrobić :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMonster 1 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jestem za okresem prubnym: +Ogrania regulamin +Jest uprzejmy -GameTracker zapewne poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jestem na Tak. Trochę się poprawiłeś co do poprzedniego podania. Okres próbny albo przetrwa albo nie:p Jestem za daniem mu szansy, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) A ja Cię przyjmę na okres próbny 2 tygodni. Mam nadzieję, że dalej będziesz aktywnie uczestniczył w życiu serwera w grze jak i na forum. Zapomniałem dodać, że zapraszam na PW. Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Ktoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi