Keszkeszeszke 250 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Hermiona 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Strażnik 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Isamu 4.IP/SID oskarzanego*: 193.33.177.87 5.Data i godzina: 17:50 29.01.2017 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Schini,kot,Mr.Chicken,TheMonster Demko: dodam jak sie mapa skończy Wycinek z konsoli: [GuardSystem] "ISAMU" przeniosl "Hermiona [TT]". W razie naduzyc zglos to na forum! 7.Opis sytuacji: Gurad Isamu przeniósł mnie z co tt z powodem nie ogarniasz a jak widać na demku ogarniałem na tej mapie i na poprzednich :) Jako że gracz jest na okresie próbnym proszę o odebranie mu strażnika :) *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. @Edit1: dobrze ale posłuchałem tego że mam liczyć wolniej i zrozumiałem to a nie przerzuciłeś mnie do tt za nic @Edit2: posłuchałem się upomnienia i poprawiłem a on mnie przerzucił więc to jest nadużycie Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Brat Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Ja byłem w swoim świecie nie widziałem sytuacji !!! Pozdrawiam. Edit. Nawet jeśli złamał regulamin, to bez przesady, żeby mu strażnika zabierać. Okres próbny to okres próbny, nie przesadzaj Brat. Edytowane 29 Stycznia 2017 przez k3_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISAMU12 19 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Przeniosłem cie słusznie nie ogarniasz liczysz za szybko w reg pisze ze muszą minąć minimum 4 sekundy a nie max 2 jak mówileś sam ADMIN NEMO sie wypowiedział pozdrawiam :) Brat Marcin nie wspomnę co napisałeś ze przyłożysz się że mnie zdegradują nie umiesz prowadzić liczysz za szybko Edytowane 29 Stycznia 2017 przez ISAMU12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMonster 1 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Raz policzył za szybko?. potwierdzam zeznania Hermiony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jeżeli Marcin liczył za szybko i zabijał to złamał regulamin i upomnienie ze strony ISAMU było słuszne, aczkolwiek jeżeli przeniósł Cię jeżeli upomnienia posłuchałeś to jest to nadużycie. Pamiętaj ISAMU, że jesteś na okresie próbnym i Ciebie obserwuje najbardziej. Nie będę jej przyjmował czy odrzucał, bo nie mam jasnego dowodu - demka, bo na demku nie ma głosu. Ale mam nadzieję, że ta skarga jest pewnym ostrzeżeniem dla strażnika ISAMU. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi