Złota Owca 624 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Sequell** 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:S3ReK 4.IP/SID oskarzanego*:u opiekuna 5.Data i godzina:dzisiaj godzina 21:10 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):dam demko jak będzie 7.Opis sytuacji:Admin serek dal mi slaya za kampienie na cod modzie na mapie jail_parkour za to, że miałem klasę granatnik i zabijalem wszystkich przy celach przy czy jak zostal ostatni to sie poruszałem w tym samym pomieszczeniu rzucając granatami, po czym chwile pozniej przeszedłem do drugiego pomieszczenia. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Wrzuć demko bo jestem ciekaw twoich słów jak twierdzisz: "...po czym chwilę później przeszedłem do drugiego pomieszczenia." Widziałem całą sytuację i slay był w 100% zasłużony. Przebywałeś w jednym pomieszczeniu ponad 30-40sec rzucając granaty w jedno miejsce. Czekamy na demko:) Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISAMU12 19 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Byłem przy tym i slay był w 100% zasłużony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Byłem przy tym i on chyba nie kampił tak długo bo byłem z nim ale mnie zabili i obserwowałem go raczej nie kampił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Dziękuje za możliwość nabicia posta. Owszem zabiłeś ludzi przed celami po czym siedziałeś tam +/- pół minuty rzucając granaty w wejscie do tego pomieszczenia, natomiast kolega który z tobą walczył (zostało 2 typa) w tym czasie był w prawie każdym pomieszczeniu na mapie. Chętnie rozpisze szczegółowo te 30 sekund akcji do tego czekam na wypowiedz świadków typu: Isamu, Brat Marcin i kto tam jeszcze był Tak czy inaczej slay 110% słuszny tak jak to napisał Shinichi Nie pozdrawiam. 8.18 Kampienie: Upomnienie -> Kick -> Ban 30 min Dostałeś slaya więc i tak łagodnie + Jako iż nie ma wyznaczonego czasu kampienia na serwerze jest to tylko i wyłącznie decyzja administratora po jakim czasie uzna kampienie. + O lecimy dalej bo nawet powodu slaya nie rozumiesz :) Dostałes slaya za kampienie a nie za to, że zabiłeś kogoś i zaraz gdzieś poszedłeś i tak samo jak shini jestem ciekaw "...po czym chwilę później przeszedłem do drugiego pomieszczenia." haha :D Edytowane 29 Stycznia 2017 przez S3ReK 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi