TaYoJuz 3 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 1. Nick: CWANIAK[t] 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 21lat 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka: Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/CWANIAK%5Bt%5D/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Tak więc jak up napisałem na imię mam Dawid poza komputerem również pracuję oraz lubię grać w piłkę nożną. Skromnie pisząc jestem miłą,uprzejmą osobą dosyć szybko łapię kontakt z nowymi osobami wiec porozumieć sięmozna dosłownie w chwilkę. 9. Dlaczego chciał byś zostać administratorem: Z tego co zauważyłem grając na serwerze jest bardzo mała aktywność adminów szczególnie w godzinach 22-04 w nocy. Chciał bym przypilnować porządku tak aby użytkownikom grało się miło i przyjemnie. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie, lecz jeżeli będzie taka potrzeba mogę mieć. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: około 3-5h dziennie po godzinie 15 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w tygodniu od 15-22 a w weekendy prawie że nonstop 13. Staż w Counter-Strike 1.6: około 9lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem Admina i to dokładnie na tym serwerze. Od siebie chciał bym dodać że nie spełniam jednego wymagania jakim są posty na forum. Mianowicie posty na forum nabić sensownie nie jest wyczynem a chciał bym jak najszybciej pomagać na serwerze jako admin jeżeli dostanę takową szansę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jestem na Nie: [-]GameTracker, [-]Piszesz że możesz non-stop grać nie widać tego w GT, [-]Posty, [-]Wątpię z tą twoją znajomością Amx'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jestem za okresesm próbnym +/- Gt (spokojnie dasz rade poprawić) +/- Aktywnosc na forum (tez dasz rade poprawić) + Doswiadczony +Amx +Staz w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Brat marcin masz prawo pisać że wątpisz w jego amx. Ja jednak nie wątpię bo starego kumpla zawsze rozpoznam z serwera cs1.6 bf2 co nie cwaniak :p Tylko nie wypowiadaj się w swoim podaniu. :D Jestem na tak. Zna się na robocie Odróżnia kto jest cheat a kto ma skilla Amx dobrze zna Adminowałem z nim za czasów bf2 i wiem, że się sprawdzi na tym stanowisku. Jak coś Cwaniak z tej strony skiperek,medyk Pewnie kojarzysz ;)Co na temat postów zaraz wyjaśnimy ;) Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 AMX + Staż + GT +/- Składka + mało postów wymagane 10 . jestem na nie, wypowiedz sie kilka razy sensownie i zapraszam za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix! 38 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jestem na nie, za często mnie zabija. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi