Biały Murzyn 22 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 1. Nick: Aldur 2. Imię: Michał 3. Wiek:28 4. Znajomość AMX (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Aldur/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Michał, mieszkam w małej miejscowości Rzepin w woj. Lubuskim,na codzień pracuję jako kontroler jakości w firmie meblowej,interesuję się wędkarstwem,muzyką,ciekawą książką oraz dobrymi baletami^^. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: - Jestem osobą dosyć aktywną na serwerze - Spodobał mi się wasz serwer i chciałbym posiadać swój wkład we funkcjonowanie serwera - Chciałbym zostać adminem na dd2 ponieważ dosyć często goszczę na serverze gdy nie ma admina który jest właśnie potrzebny - Chciałbym się również przyczynić do wyłapywania graczy którzy używają tzw. czitów oraz nie stosują się do regulaminu - Nie przeklinam,potrafię zachować kulturę oraz cierpliwość względem innych graczy - Pomagam w miarę możliwości - Przede wszystkim chcę aby na serwerze panował spokój gdy nie ma innych adminów 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:112658670 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: około 2 - 3 h w weekendy więcej gdy czas pozwoli 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Od poniedziałku do piątku często jestem po godzinie 16 do około 20 czasami dłużej w weekendy natomiast popołudnie do póznego wieczoru. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: około 4-5 lat z przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Na tak : +wiek +steam +byles tutaj adminem +skladka +doswiadczenie Czekamy za wypowiedzia innych :) Edytowane 31 Stycznia 2017 przez ODSMistrz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Na TAK StażSkładkaMikrofonAMXDoświadczenie na podobnym stanowisku.Średnio mnie przekonuje twoje podanie jak i GT, ale może to tylko złudzenie,zobaczymy :)PozdrawiamSonGoKU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Na tak +Wiek +Amx +Składka +Gt +Steam +Staz +Doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Tak :) +Wiek +Amx +Składka +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Jestem na Tak: [+]GameTracker, [+]Wiek, [+]Amx, [+]Składka, [+]Staż, [+]Rozpisane podanie, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Ty za bicie mnie ???? xD :D A tak na poważnie to zdecydowanie na tak :D wiek składka doświadczenie GT AMX A poza tym Swój "chłop z Cb. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 ja również na tak GT+ Wiek+ ogarnięty gracz. "z głowa w chmurach kieszenie pełne słońca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 No to witam w Naszych skromnych progach :) Zgłoś się do Mistrza albo do mnie . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi