Keszkeszeszke 250 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) :banan:Witam wszystkich użytkowników sieci Cs-classic. :banan: :banan:Wychodzę do was z propozycją żeby wznowić konkurs "Elity Sieci" :banan: :banan:Co sądzicie na ten temat, czy jesteście za czy przeciw, według mnie to bardzo dobry pomysł :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: W miarę możliwości chciałbym dodać nagrody o ile właściciel się zgodzi i trochę zmienić zasady jak i kategorie Ale co ty sugerujesz opkroju jamesov że co ja gorszy jestem coś masz do mnie to powiedz a nie masz wąty? --,-- Edytowane 3 Lutego 2017 przez Brat Marcin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Bardzo dobry pomysł, dawno nie było :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Więcej tych bananów dodaj. W sumie to dawno tej elity nie było, czemu nie. Dodajcie kategorię najgłupszy i najbardziej wkurzający użytkownik forum, będzie zacięta rywalizacja chociaż. Edytowane 2 Lutego 2017 przez mako. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Jestem za, ale również jestem za tym co zaproponował mako, czyli odświeżenie trochę kategorii :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Myślę ze można byłoby wznowić Elitę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Z jednej strony jestem za, a z drugiej jednak przeciw. Z jednej strony byłoby fajnie wznowić tą zabawę, ponieważ miała na prawdę duże zainteresowanie. Ale z drugiej strony bardzo możliwe, że niektórzy użytkownicy będą się oceniać po znajomości. Jednak wydaje mi się nie taką złą inicjatywą. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 @@Marina. Wiadomym jest, że zawsze jest po części ocenianie według znajomości, tak było, jest i będzie w tego typu konkursach. Poza tym, jeśli czepnąć się, to logicznie jak ktoś może wiedzieć, że ktoś jest chociażby zabawny jak nigdy z tą osobą nie rozmawiał itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 578 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 a dla mnie fajny pomysł i banany też fajnea, że wybierane po znajomości no trudno ale jak dla mnie wybierają wszyscy użytkownicy forum tak więc jakoś to się wyrówna :DOgólnie ja jestem za :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 606 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ja tutaj podzielam zdanie Mariny, może być, ale i tak znajomości > prawda, i jak zwykle ktoś się będzie czuł poszkodowany czy niedoceniony. Jednak skoro wyszedłeś z tą inicjatywą, to mam nadzieję, że się tym odpowiedzialnie zajmiesz, bo startowanie z tematem, którego się prowadzić nie chce, to nic fajnego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 No fajnie byłoby zrobić taką zabawę. Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Elita sieci to nie był konkurs, tylko zabawa. Konkursem byłaby w momencie, gdy wytypowani mieliby możliwość wygrania czegoś, dlatego jak wychodzisz z propozycją to chociaż doprecyzuj wszystko żeby było jasne i klarowne lub się za to w ogóle nie bierz. Wracając już do meritum, to jestem za, ale tylko pod warunkiem jeśli będzie to prowadziła osoba pokroju , a nawet jeśli on miałby to być to nawet lepiej, bo sama elita sieci była jego pomysłem i on to prowadził najlepiej. v Ssij pałkę kutafonie XD Edytowane 2 Lutego 2017 przez pwkpnx 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Jestem za ale nie dodawać kategorii @Mako "najgłupszy i najbardziej wkurzający użytkownik forum" bo już ma zajęte xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaYoJuz 3 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Świetny pomysł ! Dawno nie było elity więc można by coś podziałać w tym kierunku. Jak najbardziej jestem na Tak !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Dodajcie kategorię najgłupszy i najbardziej wkurzający użytkownik forum, będzie zacięta rywalizacja chociaż. A co, chciałeś się gdzieś załapać? czytając od góry do dołu miałem nadzieję, że ktoś będzie o tym pamiętał. Dzięki za pamięć jak i cieszę się, że zainspirował czy usatysfakcjonował Was mój pomysł. Jeżeli ktokolwiek wyrazi na to chęć abym to ja poprowadził tę zabawę to jak najbardziej nie mam nic przeciwko. Chyba nie muszę pisać, że dla swojego pomysłu mówię "Na tak" ;) 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Od propozycji jest odpowiedni dział. Dodatkowo ostatnia elita była niedawno. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi