Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Wznowienie Elity sieci?

Keszkeszeszke

Rekomendowane odpowiedzi

:banan:Witam wszystkich użytkowników sieci Cs-classic.  :banan:

:banan:Wychodzę do was z propozycją żeby wznowić konkurs "Elity Sieci"  :banan:

:banan:Co sądzicie na ten temat, czy jesteście za czy przeciw, według mnie to bardzo dobry pomysł  :banan:

:banan:  :banan:  :banan:  :banan:  :banan:  :banan:  :banan:  :banan:  :banan:  :banan:  :banan:  :banan:  :banan:  :banan:

W miarę możliwości chciałbym dodać nagrody o ile właściciel się zgodzi i trochę zmienić zasady jak i kategorie

Ale co ty sugerujesz opkroju jamesov że co ja gorszy jestem coś masz do mnie to powiedz a nie masz wąty? --,--

Edytowane przez Brat Marcin
  • Like 2

Więcej tych bananów dodaj. W sumie to dawno tej elity nie było, czemu nie. Dodajcie kategorię najgłupszy i najbardziej wkurzający użytkownik forum, będzie zacięta rywalizacja chociaż.

Edytowane przez mako.
  • Like 10

Jestem za, ale również jestem za tym co zaproponował mako, czyli odświeżenie trochę kategorii :D

• Like 2

Z jednej strony jestem za, a z drugiej jednak przeciw.

Z jednej strony byłoby fajnie wznowić tą zabawę, ponieważ miała na prawdę duże zainteresowanie.

Ale z drugiej strony bardzo możliwe, że niektórzy użytkownicy będą się oceniać po znajomości.

Jednak wydaje mi się nie taką złą inicjatywą.

• Like 4

@@Marina.

Wiadomym jest, że zawsze jest po części ocenianie według znajomości, tak było, jest i będzie w tego typu konkursach. Poza tym, jeśli czepnąć się, to logicznie jak ktoś może wiedzieć, że ktoś jest chociażby zabawny jak nigdy z tą osobą nie rozmawiał itp. 

a dla mnie fajny pomysł i banany też fajne
a, że wybierane po znajomości no trudno ale jak dla mnie wybierają wszyscy użytkownicy forum tak więc jakoś to się wyrówna :D

Ogólnie ja jestem za :)

• Like 1

Ja tutaj podzielam zdanie Mariny, może być, ale i tak znajomości > prawda, i jak zwykle ktoś się będzie czuł poszkodowany czy niedoceniony.

Jednak skoro wyszedłeś z tą inicjatywą, to mam nadzieję, że się tym odpowiedzialnie zajmiesz, bo startowanie z tematem, którego się prowadzić nie chce, to nic fajnego.

• Like 1

Elita sieci to nie był konkurs, tylko zabawa. Konkursem byłaby w momencie, gdy wytypowani mieliby możliwość wygrania czegoś, dlatego jak wychodzisz z propozycją to chociaż doprecyzuj wszystko żeby było jasne i klarowne lub się za to w ogóle nie bierz. 

Wracając już do meritum, to jestem za, ale tylko pod warunkiem jeśli będzie to prowadziła osoba pokroju , a nawet jeśli on miałby to być to nawet lepiej, bo sama elita sieci była jego pomysłem i on to prowadził najlepiej. 

v Ssij pałkę kutafonie XD 

Edytowane przez pwkpnx
  • Like 6

Dodajcie kategorię najgłupszy i najbardziej wkurzający użytkownik forum, będzie zacięta rywalizacja chociaż.

A co, chciałeś się gdzieś załapać?

czytając od góry do dołu miałem nadzieję, że ktoś będzie o tym pamiętał. Dzięki za pamięć jak i cieszę się, że zainspirował czy usatysfakcjonował Was mój pomysł.

Jeżeli ktokolwiek wyrazi na to chęć abym to ja poprowadził tę zabawę to jak najbardziej nie mam nic przeciwko. Chyba nie muszę pisać, że dla swojego pomysłu mówię "Na tak" ;)

• Like 6

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Od propozycji jest odpowiedni dział. Dodatkowo ostatnia elita była niedawno.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności