Skiperek 197 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Twoj nick:Fryzjer Nick podejrzanego*:JAck Herer ;>Dane podejrzanego [sID+IP]*:STEAM_1:0:1668862262Data (dzien, gg:mm) zajscia: dzisiaj rano Twoj dowod*:DemkoRodzaj czita*:aim lub wh Nazwa mapki:dd2 Czasy podejrzanych akcji*:Poniżej rozpisałem. Pozwolę sobie rozpisać demko. 1. Zbyt moim zdaniem za szybko strzelił z famasa. Czemu akurat tak szybko jak go nie widział ? 6:44 minuta.2. strzela idealnie w skrzynki i zabija kolesia , żadnym pociskiem nie pudłując . Może tutaj być akurat fart, ale niech ubteam sam stwierdzi. 7:08 3.Następna bardzo dziwna akcja. Wybiegam aktualnie ja w tym momencie, a on wcelowany w moją klatę strzela mi w głowę . 7:324.Akcja. tutaj proszę w spowolnionym tempie obejrzeć. 2-3 strzały nie trafia w głowę, ale już 4 idealnie siedzi nagle przeciwnikowi na głowie z celownikiem . Też może być fartem. 9:29. 5. Akcja dziwnej reakcji celownika. Jak dla mnie ruch celownika to był bardziej już komputerowy niż ludzki. xd Nie potrafię tego nazwać .9:35 też trzeba obejrzeć w zwolnionym tempie. 6. Jak wcześniejszych akcjach stwierdzicie, że nie był odpalony, a może tak być to zapraszam na akcje 10:55 . Idealne pestki w 3 gości w głowę z anarchi. 7. Znów strzelanie za szybkie w przeciwnika. 12:32 w spowolnionym tempie idealnie to widać .8. Idealny strzał w przeciwnika, gdy go nie widział. Proszę zwrócić uwagę jak się schował za skrzynki i strzelił w idealnym momencie jak oni wyszli . :) 12:45Polecam większość w tym przypadkach w zwolnionym tempie obejrzeć ;P http://275692.hltv2.pukawka.pl/hltv-1702071032-de_dust2-1486459920-1486461480.zip IP /Nazwa serwera:193.33.177.101:27156 SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Edytowane 7 Lutego 2017 przez Skiperek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAck Herer 3 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 No ładnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) 6:40 - 6:54 - widzi przez ścianę wbiegającego na galę przeciwnika, zabija jednego i wyczekuje na następnego pomimo, że nie miał możliwości o usłyszeniu go. 7:04 - modelowo przez ścianę na przeciwnika ( tylko nie spełna rozumu gracz wychodzi tak na A z gali ) 7:34 - gdy jego team mate wychodzi z granatem w ręce on wyczekuje na przeciwnika, nostradamus? 9:28 - rzucone HE idealnie w przeciwnika 10:50 - Biegnie na longa, lag hltv i nagle strzela dwie głowy jakby nie miał rozrzutu: a) zlagowane hltv b) rozrzut w 1.6 jest nie do przewidzenia c) aimbot on/off 12:46 - skany na galę w przeciwnika ( nie widział bo się schował wcześniej, jedynie wbiegającego słyszał ) 12:52 - co to za movment na głowę, gdzie nawet na spowolnieniu 1/4 ten ruch jest mega szybki i precyzyjnie w głowę lecz rozrzut mu nie pozwala na strzał w głowę ( Proszę zauważyć rozrzut w czasie 10:50 ) ~~~~~~ To są tylko moje podejrzenia, podczas oglądania proszę zobaczyć movment, pozycjonowanie się gracza. ~~~~~~ Pozdrawiam TheGumiS @@ Miłosz rozpisałem więcej, jakby UBT olał pierwszą akcję i nie wiedział co zrobić :) Edytowane 7 Lutego 2017 przez DefinitelyNotGumiś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 najlepsze są początki, już na starcie gry po wejściu na serwer widać jak dziwnie lata celownik, a to zwykle tyczy się tych chitów które się włącza przyciskami. Myślałem że będzie coś do konfigurowania a tu jednak nie, po co rozpisywałeś całe demko jak już spalony został w 7? coś akcja na gali, 1 kill.. detected aimbot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Miłosz rozpisałem więcej, jakby UBT olał pierwszą akcję i nie wiedział co zrobić Oszczędź sobie, gdybym chciał kogoś poprosić o pomoc na pewno nie byłbyś to Ty.Proszę używać komendy amx_ip, gdyż jak Właściciel poinformował jest już ona dostępna a w niej zawarte IP graczy. Zastosowałem się do rozpiski Skipera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi