Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE][UbTeam]Christian D. Jan

Jeremaya Gattwold

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Christian D. Jan

Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: Chętniej pracowałbym przy SB.

Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: W csa gram już 6 lat. Przegrałem 950 godzin w GO, a 1.6 niestety nie zliczę bo był to NonSteam.

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Tak

Ile czasu poświęcasz forum?: Staram się jak najwięcej. Gdy jestem na komputerze forum mam cały czas otwarte i co jakiś czas odświeżam. Gdy jestem poza domem raz na godzinę przeglądam wszystkie interesujące mnie tematy. Można powiedzieć, że siedzie prawie non-stop na forum z oczywistą przerwą na sen.

Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Używałem WallHacka i AimBota.

Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Na samej sieci nigdy nie otrzymałem warna, a na serwerach dostałem nieznacznego bana za TeamKill na JB.

Doświadczenie na podobnym stanowisku: Jest to dla mnie nowość, ale zawsze miałem ochotę spróbować podziałać w tego typu robocie.

Informacje o sobie lub uwagi: Nazywam się Filip i zamieszkuje piękną wieś pod Krakowem o nazwie Libertów City Stories. Jest to spokojne miejsce w którym często zamiast wykupionego internetu 15 Mbps posiadam tylko 2. Uczęszczam do LO IV w Krakowie. Jestem na mat-fiz, a moje oceny są na zadowalającym poziome (może zdam). Chociaż jestem szarym licealistą staram się, aby moje wypowiedzi były sensowne i poprawne gramatycznie co jest mało zauważalne u młodzieży mojego pokolenia. Sam w wolnym czasie lubuje się w literaturze fantastycznej takiej jak z pod pióra Tolkiena, ale nie pogardzę książkami z uniwersum StarWars. Lubie też wszelkie gry planszowe o motywie przygodowym. Resztę wolnego czasu przeznaczam na komputer. Gry które gram to CS:GO, ległage of legunde, Heroes, oraz wszelkie Rogaliki. Podanie piszę, gdyż chciałbym bardziej włączyć się w życie forum. Uważam że Rewox i James świetnie dają sobie radę w tym dziale i gdybym mógł przynajmniej trochę pomóc to byłbym wniebowzięty.

Edytowane przez Christian D. Jan
  • Like 6

Filip from Libertów City Stories to bardzo ogarnięty młodzian, któremu można powierzyć tak ważną funkcję, jaką niewątpliwie jest członkostwo w Unban Teamie.

Pomimo swego młodego wieku, jest bystry, komunikatywny i utalentowany. Nie raz mogliśmy podziwiać jego wspaniałe prace graficzne, poezję czy lirykę, a to nie jedyne jego talenty.

Włada dobrze naszym ojczystym językiem, a także posiada dość dobry zasób słów, co pozwala mu na tworzenie kwiecistych wypowiedzi.

Reasumując, jestem na tak, gdyż rekrutacja jest otwarta, a więc Góra uważa, iż potrzeba kogoś więcej, a panicz Filip jest godnym kandydatem.

• Like 1

Dla mnie to odpowiedni moment i jestem za tym żebyś dostał swoją szansę. Ja na razie w najbliższym okresie czasu nie mam jak opiekować się działem a Jamesowi przyda się pomoc. Myślę, że dasz sobie radę z ogarnięciem obowiązków ubt, jedyna wątpliwość to ocena demek, jednakże to tylko kwestia wprawy, a jako że masz 2 osoby do pomocy to powinno pójść łatwo. Jestem na tak, mam nadzieję, że się wykażesz.

Edytowane przez rwxpnx

Każdy musi dostać jednak pierwszą szansę, a uważam, ze Filip na nią zasługuje, do swoich obowiązków podchodzi sumiennie, szybko się uczy i chce spróbować swoich sił. Skoro potrzebna jest pomoc członkom UBT to myślę, że Filip zapewni te wsparcie solidne. Na tak.

• Like 1

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! :)

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności