JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) 1. Nick: JC PLAMBYGG 2. Imię: Dawid 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10): 6/7 5. Sprawny i działający mikrofon: Owszem 6. Składka (tak/nie): To omówię z mn9 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/JC%20PLAMBYGG/193.33.177.166:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Skoro tylko parę xD. A więc tak nazywam się Dawid mam 17 lat z zawodu będę Hydraulikiem jak i Elektrykiem ( to jest pewne ). Mam ponad 183cm wzrostu ( dawno nie mierzyłem hehe ). Gram na tej sieci już przeszło 2 lata mimo, że konto na forum mam półtora roku, Uwielbiam pić alkohol w dobrym towarzystwie ( nie ważne, że 18 skończę w Sierpniu). Oraz siedzę na ts'ie po 9h dziennie. I to chyba tyle?... Jak ktoś by chciał coś więcej o mnie wiedzieć hehe :D to zapraszam na pw 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ dużo gram o porannych godzinach ( 11-13 ) xd i wtedy nie ma adminów, a jak dobrze wiecie dzieją się wtedy magie... czyli łamanie regulaminu, CELE !!! :p 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak jeżeli podanie będzie przyjęte to podam steam na pw do mn9 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: I tu mam dwie wersję, ponieważ mam tydzień szkoły i tydzień praktyk na zmianę. A więc w tydzień szkoły mogę poświęcić od 2 do 4 godzin +, lecz w tygodniu praktyk od 1 do 3 godzin mogą być wyjątki gdzie będę dłużej. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze ( szkoła ) można mnie spotkać o godzinach 10-23, a w tygodniu pracy w godzinach 16-22. W weekendy można mnie spotkać od 11 do 23 ( mogę też być póżniej to zależy od tego czy będą gracze na serwerze ). 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Już będzie około 7 lat + 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak dużo razy ( nawet na tej sieci z 4-5 już :) ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PS:/ Liczę na sensowne wypowiedzi a nie, że ktoś da nie bo mnie nie lubi za to, że gram lepiej od niego ;) Ahmedziku kandydaciku na botka słuchaj myślisz, że będę pisał więcej amx ? może coś więcej potrafię ale wole nie pisać oczekiwania by wzrosły o 300% :) Z tym gt to ci później też wytłumacze jak bd ale to tak jak tu pisałem w jednym tygodniu bd takie gt a w 2 po 1-3h :* ;p PS: podziękuj mi bo zobacz na gt Black'a od kiedy gram to tak się poprawiło, że ło luju :p Edytowane 15 Lutego 2017 przez JC PLAMBYGG 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Jestem na nie. :/ Pograłeś 2 dni i piszesz podanie... Nie mamy pewności, że zostaniesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemikphp 28 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 a ja jestem na tak widzieliśmy się nie raz już na serwerze fakt trochę czasu temu to było, aczkolwiek miło to wspominam :) zarówno rozgrywkę jak i rozmowę także jestem na TAK jak najbardziej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masz2 8 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Na tak Zabawny gracz wyborny humor ma Mikro Wiek Zapraszaj na 18 ja wpadnę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EROS200 3 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Jestem na TAK byles adminem wiesz wiesz o co lata a ogarnięty typek zawsze sie przyda :Pale aby cie poznac lepiej to na pv i tak ci nic nie napisze xd :P Edytowane 14 Lutego 2017 przez EROS200 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Oczywiście że na TAK +Ogarniety +Kultura Taki trochę mniejszy plus to AMX ale to jest łatwe Przyda się ktoś kto wypełni lukę po Grzegorzu :ninja: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 6. Składka (tak/nie): To omówię z mn9 No czekam ;d Co do podania,jeśli utrzymasz tak dobre GT do piątku/soboty to będę na tak. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPiotrekX 19 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Jestem na TAK +ogarnięty +dobre poczucie humoru (pamiętam jak jeszcze graliśmy razem to z tb nigdy nie było nudno) +mikro +wiek +kultura Edytowane 15 Lutego 2017 przez Piotrek6681 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Byłeś adminem, nie było z Tobą żadnych problemów, obowiązki swoje jako admin też wypełniałeś dobrze. Co do składki słyszałem, że ustaliłeś z mn9 wszystko. Tak więc Twoje podaje zostaje przyjęte. Zapraszam na PW. Edytowane 16 Lutego 2017 przez Black14 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi