diil 83 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) 1. Nick: gp* 2. Imię: Grzegorz 3. Wiek: 23 4. Znajomość AMX (1-10): myśle ze spokojnie 8 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/gp%2A/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Nazywam sie Grzesiek, moim głównym zainteresowaniem sa sztuki walki oraz siłownia, z zawodu jestem informatykiem, lecz nie wyobrazam sobie pracy w zawodzie :D w wolnym czasie od treningow i silowni regeneruje sie przed CS'em :D Ci co graja ze mna dlugo wiedza duzo wiecej :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Wiele osob mnie do tego namawiało, a poza tym spedzam dosc duzo czasu na serwerze i wydaje mi sie ze przydałaby sie pomocna dloń z mojej strony :) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: tak, ale gram na NS 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: roznie, czasami nawet po 5godz xd 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): różnie, ale przeważnie rano i wieczorem (caly tydzien) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: okolo 6 lat, teraz po przerwie gram moze pol roku 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak, miałem swoja sieć serwerów ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 16 Lutego 2017 przez diil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Pewnie że tak. Sam Cię namawiałem parę dni temu. GT+ Staż+ Mikro+ Bardzo spoko ziomek+ Staż+ Wiek+ Kurde minusa nie mogę znaleźć na Ciebie XD Napiszę to samo co tydzień temu bo nic się nie zmieniło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Jestem na TAK, dużo pisać nie będę, chciałbym cie po prostu zobaczyć w ekipie :) Pozdrówka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Jestem na tak:Poszukujemy dobrych i zaufanych adminów.Staż, mikro,wiek, czas poświęcany na serwer,wprowadzasz miłą atmosfęrę na serwer.Jestem na Wielkie TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Duzo grasz, Dlugo grasz, Skladka, Wiek, Dobry Ziomek, Na TAK Pozdrawiam fam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 No pewnie że na TAK!. +miły +zna się na żartach +dużo gra +składka +staż +wiek Jedynym minusem jest to że nie ma minusów :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Na tak: +wiek +skladka +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 ja również na tak gra elastyczne godziny + dla polowania na czity +/- ponosi go jak każdego :D GT+ składka + micro + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biały Murzyn 22 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jestem na TAK: -wiek -pozytywna osoba -GT -bezproblemowy -Camper Master numer jeden(żart:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix! 38 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 + Rozgarnięty + GT + Wiek + Staż + Mikro Jak najbardziej na TAK ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jestem na Tak: [+]GameTracker, [+]Wiek, [+]Amx, [+]Rozpisane podanie, [+]Staż, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi