Shinatobe 98 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Dzień Dobry. W tym krótkim i jakże ciekawym poradniku, chciałbym wam pokazać jak stworzyć postać w grze internetowej Metin2. Zapraszam Do Oglądania :) Treść merytoryczna zawarta w filmie jest wynikiem długoletniego doświadczenia w Metin2. Edytowane 17 Lutego 2017 przez Shinatobe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Świetny poradnik, idealny dla gracza zaczynającego przygodę z grą. Miły dla ucha :) plusik + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 +++ Jak najbardziej na plus. Jest coś czego jeszcze nie było w poradnikach na tym forum, nie tylko kopiowanie i wklejanie, ale bardzo ładnie przedstawiony materiał filmowy. Widać, że kolega się napracował oraz wykazał się zaangażowaniem w ten poradnik. Reasumując, bardzo dobry poradnik, zawsze byłem ciekaw jak zrobić własną postać właśnie w tej grze. Zapomniałbym. Kc kc mordeczko, muah :* Oby więcej takich poradników. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Doskonały poradnik dla nowych graczy a także dla mnie wreszcie wiem jak wybrać postać i zarabiać. Edytowane 17 Lutego 2017 przez Vaito 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauulyn 121 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Może być :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi