Wonsky 220 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 1. Nick:Asystent 2. Imię:Paweł 3. Wiek:16 w tym roku 17 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Asystent/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **:Mam na imię Paweł, mam 17 lat, uczęszczam do technikum, mieszkam w okolicach Siedlec. Interesuję się muzyką, motoryzacją, w wolnych chwilach gram sobię w CSa, jak i spotykam się ze znajomymi. Jestem osobą która zna się na żartach. Jestem kulturalny jak i miły. Czasami mi puszczają nerwy, ale potrafię się opanować. :D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ są takie dni gdy admini nie są dostępni na serwerze i panuje chaos i samowolka, jest pełno cziterów oraz gracze plują w siebie nienawiścią. Dlatego chciałbym pomóc ogarnąć serwer właśnie w takich chwilach. :) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie, ale mam zamiar zakupić 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):15-17, 19-20 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Z 7 lat będzie :) 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak, na tej sieci na DR ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 w sumie ostatnio zauwazylem ze gra mniej adminow chyba wiec sie przydasz, wiek jest ok, skladka doswiadczenie grasz czesto dosc na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Jestem na Tak: [+]GameTracker, [+]Amx, [+]Wiek, [+]Staż, [+]Składka, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Może tutaj często nie gram ale wypowiem się jako iż pracowałem z nim w administracji DR Pablo jest ogarnięty,przestrzega regulaminów,gt ma dobre,mutacje przeszedł,składka jest i myślę,że będzie wspomagał serwer jak to przystało na admina. Jestem na tak ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Na tak +Wiek +Amx +Gt +Staż w cs +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix! 38 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Hmm ... + AMX + Wiek + Mikrofon + Ciekawie rozpisanie podanie + Często widziany na serwerze Jestem na TAK. :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Jesteś dobrym graczem, tak jak wyżej wymieniłeś potrafić się opanować i zachować spokój.To prawda, że są chwile w których administracja jest zajęta spawami prywatnymi, nie można im tego zabronić, każdy ma swoje sprawy, opanowałeś AMX do skali 8/10, czyli znasz się na sprawie. Poparł Cię, także kolega opiekun który z Tobą pracował na stanowisku o które się ubiegasz.Myślę, że można dać Ci szansę.Jestem na Tak Edytowane 18 Lutego 2017 przez Discus Poprawa i dopisanie argumentu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Na takPodanie -Składka +Mikro +Mikrofon +Staż +Doświadczenie +Wiek +Amx +Brak Steam +Nie mogę odnaleźć ciebie w GT i tak samo nie mogę wejść w link (Problem prawdopodobnie po mojej stronie), ale nie ważne skoro tyle plusów.NA TAK.Pozdrawiam. SonGoKU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Gosciu Ty juz jestes adminem jak dla mnie +skladka +doswiadczenie +ogar ja tez w tym wieku adminowalem POWODZENIA ZIOMEK :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 + Doświadczenie + Składka + GT + Wiek Mogłabym więcej wymieniać, ale tyle wystarczy. :P Podsumowując jestem na tak! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KochamOrgazmLaaury 43 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 jestem na tak :) -GT -AMX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biały Murzyn 22 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Oczywiście że na Tak: -GT -kultura -AMX -rozpoznawalny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil 83 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 +Wiek +Amx +Gt +Staż +Składka +Mikrofon Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Przyjmuje na okres próbny, zgłoś się do Fryzjera po odbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi