GrzegorzxD 220 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 1. Nick: Grzegorz2. Imię: Grzegorz3. Wiek: 17 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre #6 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak6. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Grzegorz/193.33.177.87:27051/ Wiem słabe jestem tego świadom, poprawię. 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Chciałbym dostać szansę, chciałbym upominać graczy łamiących regulamin,upomnienia oraz ewentualnie banować. Grałem już na tym serwerze i spodobał mi się. Poznałem już tam parę ludzi i myślę że bym się dogadał z nimi. Gram szczególnie rano i w godzinach popołudniowych a wtedy to przeważnie wszyscy w szkole myślę ze tych parę słów wystarczy narazie :v8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-4h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 10-16 Weekendy 15-20 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Tak12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Jestem za Okresem próbnym: [+]Wiek, [+]Staż, [+]Doświadczenie, [+]Mikrofon, [-]GameTracker, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Jestem za okresem próbnym 2 tygodni : + Ogarnięty + Da się dogadać i pogadać +/- GT to tylko kwestia czasu + Kulturalny i zna regulamin + Wiek Myślę że sobie Grzesio poradzi :D powodzenia Edytowane 20 Lutego 2017 przez NAVI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Okres próbny -Wiek -ogarnięty Tylko - GT. Myślę że ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Narazie jestem na nie Pograj trochę na serwerze zanim złożysz podanie.W tedy będę na tak i nie chodzi mi o gt tylko o trochę zapoznania się z regulaminem Jak to poprawisz będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Za okresem próbnym; +Ogarnia +/- Znajomość regulaminu ale jak doczyta będzie bobrze -GT + Przyjazny + Miły Edytowane 20 Lutego 2017 przez Dr.Wiadro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Na nie. Może i ogarnia itp ale moim zdaniem za krótki staż na naszych serwerach. Złóż podanie za 2tyg. ponownie. Jestem na nie. Edytowane 20 Lutego 2017 przez k3_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Na razie na nie Wszystko masz na +, ale gt slabe. Pograj jeszcze z tydzień lub 2 i dopiero zloz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 GT jest strasznie w kratkę. Poczekaj i rozwiń go trochę, a po tygodniu chcę Cię tu widzieć z podaniem :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi