Jasiu 6 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 1. Nick:Rico Tico Narco Tico 2. Imię:Mateusz 3. Wiek:19 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak sprawny i działający 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Rico%20Tico%20Narco%20Tico/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **:Mam na imię Mateusz mam 19 lat uczęszczam do szkoły budowlanej (Ostatni Rok) :D Zainteresowania:Muzyka Sport to szczególnie :D No i oczywiście imprezy :D Ale czas zawsze się znajdzie na gre w cs :D Ogólnie jestem takim sobie smieszek który każdego rozbawi do łez :D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Wydaje mi się że mała jest ostatnio aktywność adminów na serwerze i przyda się kolejna para rąk :) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie posiadam 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 3-4h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 18:00 do 22:00 a weekendy Od 15:00 do 23:00 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 9 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Byłem na okresie próbnym ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Na Nie: [-]GameTracker, [-]Steam, [-] 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 18:00 do 22:00 a weekendy Od 15:00 do 23:00 Nie widać tego w GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix! 38 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Zaczynając od poczatku: + Wiek. + AMX. +/- Podanie. - GT słabiutkie ( piszesz, że możesz poświęcić 3-4h dziennie, a w przeciągu miesiąca, byłeś najdłużej około godziny czasu na serwerze). + Staż. Jestem za okresem próbnym. Pozdrawiam. :D Edytowane 21 Lutego 2017 przez TwixCS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Jestem na tak ale za okresem próbnym wg nowych zasad. powody na tak: -był juz adminem tutaj -ogarniety - od dawna gra na serwie a ze ostatnmio mniej to az takiego minusa nie robi -no i od tego jest okres próbny aby dac szanse OKRES PROBNY jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Za okresem próbnym. Był już tutaj adminem, jego GT jest słabe ale jako admin to nadrobi. Ogarnięty jest. I pamiętam go jak grałem tutaj 1,5 roku temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiars0n 28 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Rozpoznawalny + Mała ilość adminów + GT - słabe myśle że się podciągniesz. + wiek + mój imiennik XD AMX wystarczająco opanowany Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Rowniez jestem na tak ze wzgledu na to ze byl tutaj adminem, ma doswiadczenie i wiek, jedyne co to gt ale to jest do nadrobienia chwila moment, wystarczy ze bedzie systematycznie odwiedzal serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Za okresem probnym: +Doswiadczenie, +Wiek Malo jest teraz adminow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 + Doświadczenie Wiek Znany Jak dla mnie okres próbny, zobaczymy czy poprawi GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Za okresem probnym +Wiek +Amx +Gt -Steam +Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Zapraszamy złożyć za tydzień podanie. Trzeba spełniać minimum, aby zostać adminem. Jeżeli za tydzień nadrobić te 3 posty i będziesz grał to z tego co widzę to otrzymasz admina na okres próbny :) Zapraszam Cię za tydzień :) Miłego wieczoru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi