PremO 12 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Nick: PremO Powód rezygnacji: Nie chce mi się już grać na tej sieci... Wszyscy mnie obrażają, mówią, że nie potrzebnie dostałem ub itp. Wkurza mnie zachowanie ludzi na tej sieci. Myślałem, że jest tu inaczej... Myliłem się :) Coś od siebie: Dzięki, że daliście mi szanse ale to co tu się dzieje to przesada. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Trzymaj się.Powodzenia ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Przez kilka osób rezygnujesz? Wiesz ile osób podcinało mi skrzydła? Ja już sama nie liczę. A jednak coś osiągnęłam. Nie warto patrzeć na innych. Szkoda. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 W sumie to już nie Twój problem gdy komuś przeszkadza to, że lepiej grasz. Ub dostałeś i nie ma się czym przejmować. Jeżeli dalej macie do niego coś to dajcie jakies dobre dowody, w innym przypadku radzę założyć słuchawki i trochę poćwiczyć, a nie na siłę kogoś eliminować ;) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Życzę Ci żebyś znalazł sieć, na której atmosfera Ci się spodoba i będziesz miał radość z gry. A ode mnie leci karny banan za to, że mnie zabijałeś :P :banan: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Powodzenia : ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PremO 12 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Moze bede jeszcze do was czasem zagladal ;) po jakims dluzszym czasie gdy niektore osoby ochlonal w tym prison break ;) Pozdrawiam serdecznie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalp67 170 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 No narazie. Przynajmniej ominą cie zgłoszenia o niekompetencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Trzymaj się PremO i napraw tego Stema żeby Ci się nie ścinał. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PremO 12 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dung, postaram sie :D dzieki :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 PermO nie płacz chłopie ogarnij się i zapraszam innym razem, ale w przypadku podejrzenia o WH nie mogę Ci dać ulgi i STEAM musisz posiadać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi