Keszkeszeszke 250 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) 1.Nick: Brat Marcin 2.Imię: Marcin 3.Wiek: 15 (w czerwcu 16) 4.Znajomość AMX (1-10): 7-8/10 5.Sprawny i działający mikrofon: Tak 6.Składka: Tak 7.Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Brat%20Marcin/193.33.177.101:27156/ 8.Parę słów o sobie **: Na imię mam Marcin i mam 15 lat. Mieszkam w Aleksandrowie Kujawskim, jest to małe miasteczko liczące 12 000 mieszkańców. Uczęszczam do 2 klasy gimnazjum. Na co dzień pomagam Tacie, gram na komputerze. Moim hobby jest spanie, gry na komputerze, kulturystyka. 9.Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Adminem chciałbym zostać z wielu względów, jest zapotrzebowanie na administratorów serwera, często w późnych godzinach nie ma ich a cziterzy nie śpią ;) Na amx'ie znam się więc to nie sprawia mi żadnych problemów, posiadałem także własny serwer DD2 więc wiem jaki klimat i jakie zasady na owych serwerach panują. Czasami zdarza się też że są osoby AFK, lub są też osoby które nadużywają wulgaryzmów lub się obrażają a w takich sytuacjach trzeba interweniować. Jak na swój wiek jestem osobą rozgarniętą i pomocną, w razie problemów jestem skłonny pomóc graczowi. :) 10.Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198059341310/ 11.Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1-2,5/3h dziennie, jak bym nie mógł tyle to zawszę poinformuje opiekuna na pw, lub w dziale nieobecności :) 12.W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W tygodniu najczęściej jestem od 15 do 02 w nocy a w weekendy to od 9 do 02 w nocy. 13.Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat 14.Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak @Edit1 Dla wyjaśnienia nie latałem odpalony na DD2 tylko na JB 1.6, już ta sprawa została wyjaśniona z Karolem jak i Shino :) Nawet na ss'ach widać że wh aim off tylko nicki miałem włączone bo zapomniałem wyłączyć. Edytowane 5 Marca 2017 przez Brat Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix! 38 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Chyba żartujesz ... - GT porażka. - Grałeś odpalony na tej sieci. Jestem na NIE. Edytowane 5 Marca 2017 przez TwixCS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) GT to smiech na sali Wiek rowniez No i oczywiscie latales odpalony Jestem na nie @ jak mozna zapomniec wylaczyc i nickow i tabelki? XDDD nie rozumiem XD Edytowane 5 Marca 2017 przez biauy mew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KochamOrgazmLaaury 43 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Na NIE. -GT -Wiek -Odpalony latałeś Już wiadomo dlaczego tak stoisz za Skiperkem i obrażasz wszystkich którzy go skrytykują :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Nie podpadnij mi bo do Aleksandrowa mam 15-20 km XDD Jestem na nie, grupa adminów to zgrana i zżyta ze sobą grupa, a wg mnie tam byś nie odnalazł się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Na NIE. Podpadłeś tutaj wielu osobom, ciężko będzie ci odzyskać zaufanie graczy, na własne życzenie popsułeś sobie reputacje. GT w kratke. Tak jak napisał Leszko grupa adminów jest zgrana i zżyta ze sobą. Podsumowując na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Na Nie : -wiek - gt zenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Odrzucam, bardzo słabe gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi