RomantykNLO 140 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Nie wiedziałem jak nazwać temat, więc nie hejtujcie XD Do rzeczy, wszedłem ostatnio na serwer, podczas gdy Plok i Janush1 prowadzili w CT, ich głos mnie rozmieszał, po mutacji, a przynajmniej w trakcie nie są i zdaje mi się, że jeszcze trochę poczekają. Więc napisałem do NAVI'ego aka bota dlaczego ci gracze są w CT, niestety nie otrzymałem odpowiedzi, więc przyszedłem tutaj na forum. Żeby nie było wątpliwości, w TT jest też dużo podobnych graczy do tych wymienionych na górze i 0 konsekwencji. Więc chciałbym zobaczyć jaki jest tego powód. Jeśli jest coś o czym ja nie wiem, czyli na przykład na serwerze było coś mówione, o tym że takowi gracze mogą używać micro to sori, ale w regulaminie takiego czegoś nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Też się z tym nie raz spotkałem ale cóż ;/ Często adminów nie ma i nie ma kto reagować, a nawet jak czasami jest to także nie reagują. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jezeli nie bylo chetnych do ct, a admin sie zgodzil zeby siedzieli to chyba nie ma zastrzezen. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jeśli gracze nie posiadają mutacji lecz bardzo dobrze ogarniają a tym bardziej jeśli admin był to nie ma nic przeciwko. Wiem to z doświadczenia bo w wieku 12 lat bez muatcji jeszcze byłem tu adminem i jedynie jednostki miały problem. P.S dajmy sie młodym rozwiać, pozdrawiam :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Oboje mieli moją zgodę żeby być w ct i Ogarniają więc nie wiem w czym problem a po za tym nie widziałem cie dziś w ogóle na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Ja osobiście rzadko daję takim ludziom możliwość prowadzenia, ale to zależy od admina. Z resztą wszystko wyjaśnili koledzy wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi