SinneE 30 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 1. Nick: DawideK | Klauudia <3 | Perfekcyjna <3 2. Imię:Dawid 3. Wiek:19 4. Znajomość AMX (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/%3D DawideK %3D/193.33.177.101:27156/ http://www.gametracker.com/player/Perfekcyjna <3/193.33.177.101:27156/ http://www.gametracker.com/player/Klauudia <3/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Siemaneczko mordeczky ! :D Wiekszosc z was juz mnie pewnie zna no ale przedstawie sie jeszcze raz ! :D Jestem Dawid mam 19 lat, skonczylem juz szkole, w obecnej chwili nie studiuje ani nie pracuje poniewaz zlozylem podanie do Policji i czekam na odpowiedz, po za tym trenuje Tennisa Stolowego. Cos o sobie, lubie szybkie auta ! :D Konkretna impreze czy tez domoweczke ! :D ogolnie lubie wysoko LATAC ! :D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Poniewaz mam troche czasu i wiekszosc spedzam go na serwerze ! :D Z reszta mozna to zauwazyc, ogarniam amx, znam sie na rzeczy bo nie raz bylem adminem i Admini wiedza ze gdy zglosze cos to jest to napewno trafna decyzja wiec spokojnie umiem rozroznic opor od cziterka ! :D Gram dosc czesto z rana i poznym wieczorem i nie zawsze jest admin a czasami lataja odpalency ! :D 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:64664501 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Mysle ze lekko 4h+ 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Od poniedzialku do piatku to od rana do wieczora, tylko w piatek do 15 ale to tez zalezy bo np dzis jestem w domu do 20 :D ( tylko weekendy rzadziej bo wyjezdzam do dziewczyny, znajomi i imprezy ! :D ) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: uhuhu z 5 latek? Moze wiecej ! :D 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Owszem ! :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Fajnie grasz, nienawidzę Cie :D Ale nic zarzucić Ci się chyba nie da, wymogi wszystkie spełnione w tym dobra aktywność nawet w nocy, jestem Za. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 swoj ziomek lubi latac co robia koty? yeb o blachy XDD w pingla pewnie tez bym Cie zjadl jak w csie :D gra czesto zna sie na grze i amx potrafi rozpoznac czita gra od dosc dawna tutaj brakuje adminow mozna mu dac szanse JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jestem na Tak, aktywność na serwie jest podanie ładnie i czytelnie rozpisane ;) Na Amx'ie się znasz więc nie ma się czego czepiać,staż tysz jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix! 38 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jestem na TAK ! + Ogarnięty. + AMX. + GT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Czemu nie ? Jestem na TAK , GT okeej AMX i Wiek też :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Na Tak +Gt +staż +wiek +amxx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Na Tak ; +wiek +aktywnosc +doswiadczenie +GT PS. Dwidek lubi smyrac chlopcow po jajkach xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 -Byles adminem - znasz wiekszosc serwera - ogarniety Jestem na Tak :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Podanie ładnie napisane, byłeś już administratorem i wymagania spełniasz. Jestem na tak, powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biały Murzyn 22 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jestem na TAK: -ładnie rozpisane podanie -rozpoznawalna osoba na serverze -kóltura na wysokim poziomie -Gt -wiek -przyda się nowy admin po ostatnim spustoszeniu administracji Pozdrawiam Aldur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Na tak Amx Staż Wiek Podanie P.s. nie rób rc ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No oczywiscie, ze TAK! + AMX + GT + potrafi odróżniać czitów ++ miły człowiek ps. Tak naprawdę Dawidek jest babą z jajami xd i nie ściemniaj nam tu! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil 83 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Mocne TAK +gt +doświadczenie +amx +bardzo wporzadku +podanie Takich ludzi potrzeba na serwerze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 No pewnie że TAK. Na początku nie byłem do ciebie przekonany jak zobaczyłem cię na serwerze, byłem pewny że biegasz odpalony:DDD. Ale polubiłem cię, w oczy się nie rzucasz, problemów z tobą nie było, podanie ładnie napisane, no i przyda się admin , bo z adminami w ostatnim czasie jest krucho. Takich osób na admina nam potrzeba. Dla mnie to już jesteś adminem :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 NA TAK -AMX -OGARNIĘTY -MIAŁEŚ JUŻ ADMINA WIESZ O CO CHODZI -BRAKUJE NAM ADMINÓW -DUŻO GRASZ -SPOKO MORDA Z CIEBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Na tak +wiek +doswiaczenie +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi