Natali585 26 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) 1. Funkcja (Admin, Strażnik): Strażnik 2. Nick: Natali5853. Imię: Natalia 4. Wiek: 13 5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Średnie/Dobre 6. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 9/10 7. Mikrofon(Tak/Nie): Tak8. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Natali585/193.33.177.87:27051/9. Opisz siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem Natalia mam 13 lat. Lubię uprawiać różne sporty, a najbardziej piłkę nożną. Mieszkam w małej wsi położonej w województwie Świętokrzyskim. Mam starszego brata. Jestem osobą bardzo towarzyską i posiadam wielkie poczucie humory, ale kiedy trzeba to potrafię być bardzo stanowcza. Chciałabym być strażnikiem na tym serwerze ponieważ jestem na nim praktycznie codziennie i pod nieobecność adminów widuje dużo osób naruszających regulamin, wiec wtedy mogłabym chociaż trochę (albo więcej niż trochę J ) pomoc zachować porządek na serwerze. Wiec mam nadzieje że dostane szanse od adminów oraz innych graczy ;)10. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie posiadam 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Na tygodniu 2-3 godziny czasem nawet więcej, a na weekendzie czasami nawet 4 godziny 12. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: ok 15 do 18-20, na weekendzie ok 13- 18 albo więcej13. Staż w grze Counter Strike 1.6: rok 14. Czy byłeś już administratorem?(Nie podajemy linków): Nie Wymagania: Strażnik: 1. Ukończone 14 lat (wiedz, że musisz być ogarnięty). Nie, ale jestem ogarnięta 2. Przynajmniej 5 godzin spędzonych na serwerze. + 3. Zachowanie kultury na serwerze. + 4. Przynajmniej 5 sensownych postów na forum. + 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń). + 6. Posiadanie mikrofonu. + Edytowane 11 Marca 2017 przez Natali585 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Jestem za okresem próbnym -Podałaś złe gt tu jest twoje http://www.gametracker.com/player/Natali585/193.33.177.87:27051/ +Ogarniasz +Spoko się z tobą gra i gada +Chcesz pomóc +I grasz na serwerze już długo to chyba strażnik by ci się przydał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Wielkim atutem są twoje przegrane godziny na serwerze, jednak musiałam sama zobaczyć, bo źle podałaś link gt. Nigdy nie miałaś admina i jesteś bardzo młoda. Nie wiem co z Tobą zrobić, ale sądzę, że okres próbny byłby dobrym wyborem, wtedy sprawdzilibyśmy czy Ci na prawdę zależy i w jakimś stopniu ogarniesz tę posadę. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Ja jestem za okresem próbnym. Wiek w twoim przypadku to nie minus bo ogarniasz ten mod, amx do strażnika niee potrzebny (bo używasz jedynie komend na say typu /przenieś /kick) ewentualnie bind "klawisz" "amxmodmenu". Jak bys potrzebowala pomocy admini (w tym tez ja) na pewno pomoga ;) Edytowane 11 Marca 2017 przez Borix 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Na Nie. - Napisałaś że regulamin na 9 ale wiem że tak nie jest. - Wiek - Podałaś złe GT już poprawiłaś to wątpliwości czy ogarniasz. Powodzenia Wiadero :D Edytowane 11 Marca 2017 przez Dr.Wiadro 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ja jestem na nie: -Gt ostatnio zawalone, chcemy aby admin był często, a nie, że kiedyś dużo grał i teraz pisze podanie... -Gdy byłem na serwerze słyszałem, że mówiła co o podaniu i podajże coś pisała- ja tam logów nie widzę, ale warto sprawdzić(jak nie to sory) -no wiek jest minusem, pisze, że ogarnia(w razie jakby zostało przyjęte to zobaczymy) -Nie była nigdy adminem, ale to każdy od czegoś zaczynał, więc do tego problemu nie mam -No i podanie rozpisane takie 2/10. Pozdrawiam :D P.S mamy dość dużą ekipę i wątpię, że więcej potrzebujemy :) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Na nie. -Nie chcesz wejść do ct mówisz... sory piszesz "ze nie masz mikro" więc kłamiesz -wiek -slabo ogarniasz ct i regulamin 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Jestem za okresem próbnym ponieważ : + Mimo twojego młodego wieku to muszę przyznać że ogarniasz chociaż czasem w ct sama sobie nie radzisz +widzę cię codziennie i widzę że się starasz o to aby zostać strażnikiem + / - twoje GT jest dobre i nie jestem pewny czy znasz regulamin aż tak dobrze jak shinichi ten znawca xd - Nie rozpisałaś się zbytnio Uważam że okres próbny Co najmniej 2 tygodni pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Jestem na Nie !! [-] Jak już napisał Sequell nie chcesz wchodzić do ct, a jak już wejdziesz to bez mikra :) [+/-] Wiek [-] Doświadczenie w byciu adminem/strażnikiem. [-] Regulamin heh nie wierzę :) [-] Podałaś złe GT [-] Posty/Czas na forum [-] Reklama (Kasia sprawdź jak możesz) Ps. Nemo tu informacja dla ciebie nie macie dość dużej ekipy bo niektórzy rezygnują :) Natalia pograj jeszcze trochę :) Staraj się przyglądać jak prowadzą inni i co robią admini w sytuacjach jeśli mają kogoś kickać slayowac przeżucać. Pozdrawiam Troplelek Edytowane 11 Marca 2017 przez Troplelek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Jestem na tak, mimo to że jest młoda lecz jest ogarniętą osobą jak na swój wiek. Mikrofon ma, zna regulamin. GameTracker 5/10 ostatnio jej nie było ale tak to grała regularnie ;) Podanie ładnie i solidnie rozpisane ;) (nie rozumiem ludzi co piszą że słabo rozpisane lel) To że podała złe gt to nic nie znaczy xD Posty to nic 5 minut u już masz Xd Regulamin jeżeli pisze że zna to tak jest nie osądzajcie z góry co za ludzie -,- Prorocy to wy nie jesteście, jeżeli nie bd znać to skargę napiszecie Jezu -,- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 2 godziny temu, Bezimienny. napisał: Jestem na tak, mimo to że jest młoda lecz jest ogarniętą osobą jak na swój wiek. Mikrofon ma, zna regulamin. GameTracker 5/10 ostatnio jej nie było ale tak to grała regularnie ;) Podanie ładnie i solidnie rozpisane ;) (nie rozumiem ludzi co piszą że słabo rozpisane lel) To że podała złe gt to nic nie znaczy xD Posty to nic 5 minut u już masz Xd Regulamin jeżeli pisze że zna to tak jest nie osądzajcie z góry co za ludzie -,- Prorocy to wy nie jesteście, jeżeli nie bd znać to skargę napiszecie Jezu -,- No z tym stwierdzeniem "ogarnięta" bym się trochę zastanowił. O mikrofonie jest wyżej, nie będę powtarzał... Regulamin też ciężko, wychwyciła np. dziś bana za txt ode mnie... No chyba u admina to chodzi o to by grał teraz, a nie, że wcześniej był/a regularnie? Jak nie, to przepraszam za moje urojenia. Jeśli to podanie jest dobrze napisane, to nie wiem jak krótkie by musiało być, by nim nie było. Ja rozumiem "lel". Tak, znaczy- o byciu ogarniętym. Podała złe? No właśnie. O ile słyszałem to posty mają być sensowne, a w 5 minut tyle sensownych postów? Jak już to "jest napisane". Mogę osądzać, ponieważ jestem na serwerze, i widzę co robi. Przykładem był powyższy ban. Piszesz, że mamy pisać skargę jakby co? Warto na bieżąco pisać co się dzieję... Plus dodam jeszcze, że na siłę szukałeś plusów i jeśli napiszesz, że to z postami bądź inna wypowiedź twoja była żartobliwa, to odpowiem Ci, że posty mają być sensowne, i to co napiszesz ma dawać opiekunowi Twoją "sensowną" odpowiedź na podanie, a pisząc w odpowiedzi "XD" czy inne tego typu fragmenty to wątpię, że to jest twoje POWAŻNE zdanie. Pozdrawiam :) Rybka. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Jestem na tak. Dużo czasu spędziłem z Natali na serwerze, i nie mam o niej złego zdania. To ogarnięta i sympatyczna osoba, która powinna dostać szansę. Piszącym opinie wzorujace się tylko na podaniu gratuluję, nie jeden z was pisał podania z praktycznie 0 wym doświadczeniem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Jestem za okresem próbnym. +/- GameTracker +Mikro +Ogarnięta +regulamin -Rzadko chcesz wchodzić do ct. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Ja jestem na tak: - Grałem z Natalią i wiem że to ogranie - Micro - Regulamin - Dużo grałaś na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Tutaj niektórzy powinni się od niej uczyć pisać podanie, bo ONA w wieku 13 lat potrafi napisać w miarę spójne i logiczne parę zdań, a nie 50 lania wody. Dam Ci szansę. Przyjęta na okres próbny 2 tyg. Zapraszam na PW i po odbiór rangi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi