StyX 177 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Z góry mówię, że dodajecie jakieś bzdurne pluginy do bansa, bo nie wyświetla nawet admina.... 1.Twoj Nick: StyX 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: NAVI jakiś 4.IP/SID oskarzanego*:STEAM_0:0:93564502 5.Data i godzina:Przed chwilą... 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1703111931-jail_nuke_v3-1489257060-1489259760.zip Początek dema, do 10 minut. 7.Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze na mapie jail_nuke, jestem na niewidzialnej platformie, do której można się "przeteleportować". Gość daje mi bana za txt, GDZIE KU*WA JA SIĘ PYTAM SĄ TE TXT? WEDŁUG CIEBIE TO TXT? ******* Tyle chciałem dodać. Proszę o nauczenie *******, gdzie znajdują się txt, jak rozpoznać txt, ************* Jeśli pomyliłem osoby to z góry przepraszam. Edytowane 11 Marca 2017 przez Kasia! Usunięcie treści obrażających admina. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Jak wymagasz kultury od sprawdzającego to sam ją zachowuj. Nawet nie oglądam dema, bo wiem, że chodzi o chmurkę na nuke, która nie jest txt. Także admin popełnił błąd. 20 godzin temu, Znawca CS napisał: Z góry mówię, że dodajecie jakieś bzdurne pluginy do bansa, bo nie wyświetla nawet admina.... Nie jest to żaden plugin, tylko opcja w bansie, jak już chcesz się wypowiadać na dany temat to zaczerpnij o tym trochę wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi