Ballin 10 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 1. Nick: Ballin i Kawiarenki <3 2. Imię:Oliwier 3. Wiek:22 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Prawie kupiłem 6. Składka tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/wmy_kawiarenki/ 8. Parę słów o sobie **: Zaoczny student, który prowadzi własną działalność w branży trasportowej 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Rzadko bo rzadko, ale zdarza się, że nie admina kiedy jest cziter. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: 0:0:26344834 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Wieczornych i czasem porannych. Tyczy się to całego tygodnia. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Wielokrotnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 To jest twój GameTracker - https://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=Ballin+i+Kawiarenki+<3 I z tego co wynika grasz od niedawna, może wcześniej miałeś styczność z tym serwerem ale teraz kiepsko z tobą, mimo tego dałbym Ci szansę bo coś mi mówi że dałbyś rade, a jest to m.in aktywność(pare godzin dziennie 3-6h), wiek, doświadczenie.. ale chwila, steama to ty chyba nie masz bo to nie jest prawidłowy SID, ale pomijając jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) ^Ten podpunkt regulaminu nie jest aż tak ważny w tym przypadku. To jest link do Twojego gt --> https://www.gametracker.com/player/Ballin i Kawiarenki <3/193.33.177.101:27156/ Serwer potrzebuje adminów, a Ty spędziłeś na nim ostatnio dużo czasu co zdecydowanie jest dużym plusem. Nie zauważyłem u Ciebie problemów z kulturą, dodatkowo rzuciłeś mi się w oczy tym jak upomniałeś kogoś o grafikę, wytłumaczyłeś co ma zrobić żeby nie dostać bana (tak powinien robić każdy, a nie od razu wyzywać). Steam, wiek, doświadczenie to kolejne zalety. Jestem na tak, dla mnie jeden z lepszych kandydatów na ten moment. Mam nadzieję, że nie stracisz szybko zapału do gry na tym serwerze. @Miłosz przecież wszystkie starsze konta (te wszystkie konta z 2k3/2k4 mają sid zaczynający się od 0:0:xxx, ma steam bo widziałem na serwerze xd Edytowane 16 Marca 2017 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Wypowiedz we własnym podaniu. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi