Kukson 40 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam. Już za nie cały miesiąc (11 Kwietnia) pierwsze mecze ćwierćfinałowe Ligi mistrzów. Jakie obstawiacie wyniki? I jak myślicie kto zagra z kim w półfinale? Kto zagra w finale? Kto wygra cały turniej? Spis meczy ćwierćfinałowych: 11 kwietnia: Juventus vs FC Barcelona Borussia vs Monaco 12 kwietnia: Atlético Madryt vs Leicester Bayern vs Real Madryt 18 kwietnia: Leicester vs Atlético Madryt Real Madryt vs Bayern 19 kwietnia: Monaco vs Borussia FC Barcelona vs Juventus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Juventus vs FC Barcelona 1:2 Borussia vs Monaco 2:0 Atlético Madryt vs Leicester 3:1 Bayern vs Real Madryt 2:3 żeby rewanże obstawiać to trochę za szybko ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 11 kwietnia: Juventus vs FC Barcelona 2:2 Borussia vs Monaco 3:2 12 kwietnia: Atlético Madryt vs Leicester 2:0 Bayern vs Real Madryt 3:4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Juventus vs FC Barcelona 2:3 Borussia vs Monaco 1:2 Atletico vs Leicester 2:0 Bayern vs Real 3:2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pangeralt 0 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Trzymam gorąco kciuki za Juventus! Mam nadzieję, że Gigi Buffon w końcu zgarnie ligę mistrzów. Byłoby szkoda, gdyby taka legenda została bez trofeum. Postawiłem na forbet, że Juve zwycięży w regulaminowym czasie gry. Kurs 2,90, moim zdaniem trochę zawyżony. Obrona Juventusu jest niesamowicie skuteczna. Jedna puszczona bramka w fazie pucharowej Ligi Mistrzów to kosmiczny wyczyn. Myślę, że jeśli Real strzeli jako pierwszy, to będzie wielkie widowisko. Jeśli to Juve jako pierwsze znajdzie drogę do siatki, to mogą ten mecz taktycznie zabić i spokojnie doczekać do końca, ewentualnie podwyższyć po jakiejś kontrze. Trochę w stylu United we wczorajszym finale Ligi Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignaczak12 0 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Juventus może i wygra, ale według mnie to będzie klasyk i zakończy się bezbramkowym remisem. Przez 90 minut obie drużyny będą szukać furtki do bramki przeciwnika i większość akcji ofensywnych zostanie zatrzymana przez defensorów pilnujących linie spalonego. Najbardziej wartościowymi typami na finał Ligi Mistrzów będą remis 3.10 oraz brak gola w regulaminowym czasie kurs 8.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek77 0 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Według mnie zdecydowanie przeceniacie siłę Juventusu, który przegra mecz już w pierwszej połowie gdy Real Madryt strzeli dwie bramki. O wszystkim dowiemy się jutro. Mam nadzieje obejrzeć dobre widowisko z dużą liczbą bramek- tak jak 10 lat temu, gdy Liverpool przegrywał do przerwy 0-3. Czy powtórzy się taki scenariusz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi