ViXaPiXa 221 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 NICK : NAVI POWÓD REZYGNACJI : BRAK CHĘCI DO JB I DENERWUJĄ MNIE NIEKTÓRE OSOBY Coś od siebie : CHCIAŁEM PODZIĘKOWAĆ SHINO I BYŁEMU OPIEKUNOWI GANGUSIOWI ORAZ DOMELOWI ZA DANIE MI SZANSY SPRAWDZENIA SIĘ JAKO ADMIN MOJA PRZYGODA Z SERWEREM TEŻ DOBIEGŁA KOŃCA I MYŚLĘ ŻE DOBRZE WYKONAŁEM SWOJĄ ROBOTĘ JAKO ADMIN I POZDRAWIAM UŻYTKOWNIKÓW: SHINICHI , NEMO . BORIXON . SEQUELL . NATALI . RUMUNEJSZYN . CYGAN . GRZEGORZ . PAJAC . SHINO . VABASTIAN .TROPLELEK . ADIS .DR WIADRO. BRAT MARCIN . PLOK .CYGAN. ZACKOV . ORAZ POZOSTAŁYCH I DZIĘKUJE WAM ZA MIŁĄ PRZYGODĘ :) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Szkoda, że tam przeszedłeś... Miło było, ale wszystko musi się kiedyś skończyć: twój wybór Cytuj POZDRAWIAM UŻYTKOWNIKÓW: SHINICHI , NEMO . BORIXON . SEQUELL . NATALI . RUMUNEJSZYN . CYGAN . GRZEGORZ . PAJAC . SHINO . VABASTIAN .TROPLELEK . ADIS .DR WIADRO. BRAT MARCIN . PLOK .CYGAN. ZACKOV . ORAZ POZOSTAŁYCH I DZIĘKUJE WAM ZA MIŁĄ PRZYGODĘ :) Również pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Nigdy bym się po tobie tego nie spodziewał ze opuscisz sobie Admina, ale cóż bywa mam nadzieję że będziesz czasem wpadać, też pozdrawiam i powodzenia ziom :v Edytowane 18 Marca 2017 przez GrzegorzxD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Szkoda,że odchodzisz mam nadzieję,że teraz serwer powstanie na nogi :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Czemu tam mojego nicu nie ma? Zawiodłem się na tobie. Poza tym można ograniczyć capsla. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Powodzonka na innej sieci serwerów Trzymaj się tam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Po dojściu mnie słuchów o reklamowaniu innego serwera i tak by raczej nie było ciekawe. Przyjęte. Powodzenia dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi