KalaGamer 14 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Siemanko! ;) Mam propozycje nowej zabawy która polegała by na Walka na noże: - TT otrzymują noże, 250 hp, oraz szybkość +100% - zabawa polega na zabijaniu się między więźniami jest to trudna i satysfakcjonująca zabawa. Według mnie zabawa na poziomie i zasługuje na dodanie. Kolejną zabawą jest Szybszy niż błyskawica: -TT mają scouty bez zooma -CT mają tylko 5 hp nóz, którym zabijają na raz. Słucham waszych opinii w tym temacie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natali585 26 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Bardzo Fajne Zabawy :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Druga zabawa wpadła mi do gustu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Według mnie bardzo dobre zabawy :D przydadzą się na serwerze bo ciągle są te same :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Pierwsza zabawa jest bardzo fajna, ponieważ nie raz spotkałam się z taką zabawą na innych serwerach, jednak drugiej zabawy jeszcze nigdy nie spotkałam, ale myślę, że również jest ciekawa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ta druga zabawa byla juz kiedys na serwerze i byly z nia problemy (crashe serwera itp.), ale ta pierwsza calkiem spoko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Co do 1 zabawy zabawa bugowała się z modelem kosy od vipa (prościej model kosy od vipa i normalna kosa jest podpisana taką samą nazwą) Miałem z nią duże problemy jak ją wgrywałem.Dlatego Odradzam ci Shino dodawanie jej chyba,że napiszesz dobre .sma lub je znajdziesz ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Mam wątpliwości co do drugiej zabawy - nawet jeśli tt mają scouta bez zooma to i tak łatwo będzie im zabić ct. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 19 minut temu, Ktoś. napisał: Mam wątpliwości co do drugiej zabawy - nawet jeśli tt mają scouta bez zooma to i tak łatwo będzie im zabić ct. 3 naboje na jeden scout :] bez możliwości podnoszenia innych broni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Co do pierwszej zabawy jest dość spoko,druga w sumie też ciekawa.Moim zdaniem można by dodać coś nowego i sprawdzić jakby Się do sprawdzało,dodać np.na okres tygodnia/dwóch i jeżeli spodoba się to Graczom myślę ze można byłoby to zostawić a jeśli im by się nie spodobało no to myśląc racjonalnie usunie się to. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Dnia 22.03.2017 o 17:01, Miłosz napisał: 3 naboje na jeden scout :] bez możliwości podnoszenia innych broni. Bardziej myślałem nad np. zwiększonym movement speedem, ct jest na 2 strzały, jak jest dajmy na to 12 tt to taki ct zejdzie raz dwa. A jakby mu dać możliwość kampienia to byłoby to podobne do jednej zabawy, która już jest, tylko inne bronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Masz bardzo fajne pomysły. Jestem za tym,żeby wprowadzić je na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyubov 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Druga zabawa jest koozak lecz ta pierwsza nie przypada mi do gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Myślę, że warto by było dodać te zabawy z prostych powodów: te stare trochę już się nudzą i przydałby się smaczek czegoś, tak samo dodałbym stare dobre kaczki z awp w ramach polowania Kto za? @Ktoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi