Marina. 1 405 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) dziękuję za napis! z góry przepraszam, ale ten wywiad robiło mi się wyjątkowo ciężko Marina. - Witam was bardzo serdecznie po mojej długiej przerwie od wywiadów! Dziś goszczę naszego młodego grafika - eqk! Przedstaw się i opowiedz coś o sobie eqk - Hejka, mam na imię Mateusz, rocznikowi mam 14lat i mieszkam w Zakopanem. Uczęszczam do klubu piłkarskiego, interesuję się grafiką oraz sportem. Marina. - Kolejny piłkarz na naszym forum? Opowiesz nam więcej o tym? eqk - Zazwyczaj gram na pozycji cofniętego napastnika, lub środkowego pomocnika ofensywnego - zależy od formacji jaką narzuci nam trener. Staram się grać jak najlepiej, przez co coraz częściej jestem wystawiany w pierwszym składzie. Marina. - Jak długo już trenujesz? eqk - W piłkę gram od małego, a w klubie jestem około roku Marina. - Kolejnym zainteresowaniem jest grafika, jak zaczęła się twoja przygoda z tym? eqk - Wszystko zaczęło się odkąd 2 lata temu zobaczyłem poradnik jakiegoś youtubera, który pokazywał jak zrobić ognisty napis w gimpie. Końcowy efekt mi się spodobał, więc postanowiłem ściągnąć gimp'a i się w nim pobawić Marina. - W jakim programie najbardziej lubisz robić? Jakie prace są twoimi ulubionymi? eqk - Używam Photoshop'a CS6, jego interfejs jest przejrzysty, przez co pracę robi mi się dużo przyjemniej, niż chociażby w takim gimpie. Lubie w nim robić zarówno pracę w ciemnej, jak i jasnej kolorysty Marina. - Jesteś w 1 klasie gimnazjum, za dwa lata wybór szkoły która w pewnym stopniu wpłynie na twoje życie, masz może jakieś plany? eqk - Chciałbym pójść do liceum plastycznego, albo sportowego. Marina. - No dobrze, przejdźmy do tematów forum, jak do nas trafiłeś? eqk - Zanim mój komputer zaczął odmawiać posłuszeństwa, dużo grałem w CS:GO na serwerach społecznościowych. Szukałem jakiegoś serwera Jail Break i znalazłem właśnie tego z sieci Cs-Classic. Kiedy przegrałem na nim blisko 40godzin, postanowiłem zacząć udzielać się na jego forum, pisać co chciałbym dodać, komentować podania itp. Marina. - Jak długo już z nami jesteś? eqk - Na forum zarejestrowałem się w lipcu zeszłego roku Marina. - Posiadasz rangę grafik, rozumiem, że to przez twoje zainteresowanie, ale czy masz zamiar starać się o jeszcze jakąś rangę? eqk - Nie dawno dostałem rangę grafika, więc póki co nie mam zamiaru składać podania na inną rangę, ale w przyszłości, kto wie? Marina. - Co poza grafiką interesuje Cię na naszym forum? eqk - Ostatnio zaczynam grać na serwerze FFA, w dziale którego mam zamiar zacząć się udzielać, podobnie jest z serwerem TS3. Marina. - Czyżby nowy admin? eqk - Patrząc na moją rozpoznawalność na serwerze, (a raczej jej brak) i znikomą aktywność - póki co na pewno nie, ale w przyszłości zobaczymy Marina. - No cóż, czekamy na podania! Jak jest u Ciebie z Twoim życiem prywatnym? Wolisz towarzystwo dziewczyn czy raczej kumpli? eqk - Oczywiście, że dziewczyn ( ͡° ͜ʖ ͡°) Marina. - Czyli mam rozumieć, że odnalazłeś swoją miłość? eqk - Nie odnalazłem, według mnie 1 gimnazjum to najgorszy okres, dziewczyny swoją "prawdziwą miłość" odnajdują średnio 2 razy na miesiąc, przez co każdy "związek", kończy się po tygodniu xd Ale, wyjść gdzieś na miasto w towarzystwie koleżanek-czemu nie Marina. - Dziś jest 1 kwietnia, prima aprilis, może opowiesz nam jakiś suchar/kawał? eqk - Żarty z Kwaśniewskiego nigdy nie przestaną być nudne, więc : Jak nazywa się kobieta idealna dla naszego byłego prezydenta Kwaśniewskiego? - rozWÓDKA Marina. - haha No cóż, powróćmy do tematów forum. Jak podoba Ci się nowy styl? Masz jakieś zastrzeżenia? eqk - Według mnie nowym design forum jest super, Diglet odwalił kawał dobrej roboty ^^ Marina. - Skoro do nowego stylu nie masz zastrzeżeń to może masz do kącika prowadzonego przeze mnie i Filipa? eqk - Pomimo iż nie spędziłem na nim dużo czasu, to nie zauważyłem nic, co by mi nie spodobało Marina. - A może jest coś co byś chciał na forum zmienić? eqk - Chciałbym, aby na dziale JailBreak'a CS:GO więcej się działo, bo większość postów w nim zamieszczanych to skargi, ewentualnie podania na unmute. Marina. - No cóż, myślę, że na tym zakończymy nasz wywiad Muszę przyznać, że był to bardzo ciężki wywiad. Chcesz kogoś pozdrowić? eqk - Pozdrawiam mamę, tatę, przyszłą graficzkę - wercie i bota nemo Marina. - Do zobaczenia na forum! Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Marina. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Wywiadzik bardzo dobry! Dziękuje za pozdroooo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 37 minut temu, Marina. napisał: dziewczyny swoją "prawdziwą miłość" odnajdują średnio 2 razy na miesiąc, Uwierz, nie tylko w Twoim wieku tak jest xD Z resztą co Ci dużo mówić, dziewczyny to dziewczyny xD Dobry wywiadzik 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Yo młody, dzięki za pozdro[sam jesteś botem XD]. Spoczko wywiadzik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Wywiad spoko. Fajny gość. Tylko ten redaktor trochę no jakby to ująć... ...musi jeszcze poćwiczyć. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Marina. japa tam gówniarzu XDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalp67 170 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Interesujący wywiad. Fajnie poczytać coś o ludziach z tej sieci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Spoko wywiadzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Było już dobrze, ale tutaj mamy cofnięcie się do początków Twojej przygody z wywiadami Marina - no kiepsko ;/ Nie wnikam czemu ciężko, ale skoro jest was dwójka, to trzeba było się jakoś wspomóc kolegą po fachu xd Szlifuj się dalej, bo już było lepiej ;x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 573 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 a nie brales sie za skakanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi