Kasia! 3 386 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Dziękuję za nominację! Ale to już chyba ostatnia nominacja (pliska!) Pytania od @Wercia. [P] Hejka [O]Hejjj [P] Jak tam? [O]W porządku ^^ [P] Jak tam zdrówko? [O]Coraz lepiej ^^ [P] A przygotowania do maturki? [O]Yyyyy ten no. Matura? Jaka matura? xDDDD [P] Boisz się czy podchodzisz na luzie do niej? [O]Podejdę do niego na spokojnie, tak jak do wszystkich poprzednich egzaminów. Stres jest niepotrzebny. [P] Idziesz na studia? [O]Prawdopodobnie nie, jeszcze sie zastanawiam, ale chciałam zrobić sobię przerwę. Zobaczy się jeszcze ^^ [P] Jak tak to na jaki kierunek? [O]Zastanawiam się jeszcze. [P] Powiedź mi jedną rzecz,DLACZEGO TY ROBISZ TAKIE IDEALNE PRACE????? [O]Daj spokój. Teraz to już nawet "spoko" prac nie robię. :/ [P] Przez ciebie wpadam w kompleksy graficzne ej :c [O]Yhym, i co jeszcze. Phiiii To chyba ja powinnam. [P] Nauczysz mnie robić takie cudeńka? [O]Jestem słabą nauczycielką xD [P] Zapłacę w postaci pierogów lub sernika bądź to będziesz wolała [O]Przyjmę, ale tylko pierogi z truskawkami ^^ <3 [P] Opisz mnie 3 słowami [O]Miła, cicha, wesoła. [P] A teraz siebie [O]Bla, ble, bleh xDDDDDD [P] Lubisz mnie może?? [O]Lubię ^^ [P] A czo o mnie sądzisz? [O]Same dobrze rzeczy ^^ xD [P] Wiesz że do twarzy Ci z zielonym ^^ [O]Ooo dziękuję <3 [P] Jak się tutaj wgl znalazłaś? [O]Stare ffa cs:go mnie sprowadziło na sieć, na forum 3 Mapy ffa <3 [P] Myślałaś wgl kiedyś że będziesz zielona? [O]To było zaplanowane. Rozkochać w sobie większość osób i zawładnąć forum. xDDDDDDDDDDDDDDDD A tak serio to po jakimś czasie juz tak "marzyłam" sobie ten zielony ^^ [P] Grasz więcej w GO czy 1.6? [O]W tym momencie to nie gram całkowicie Ale całym serduszkiem z GO, bo 1.6 znudziło mi się już kilka lat temu :/ [P] Wpadniesz jeszcze kiedyś na FFA? [O]Jasne Po maturkach robie rajd po serwerach, aż wam sie znudzę xDD [P] Tak szczerze mi odpowiedź teraz,Darker Cię nie denerwuje już? [O]Nie ^^ [P] Albo inaczej,czy ktoś wgl Cie tutaj denerwuje?? [O]Taak, zdecydowanie każdy czymś mi się pokazał z innej strony, tej złej. xD [P] Spodziewałaś się mnie tutaj? [O]Tak i to nawet bardzo, szczerze to jakoś spodziewałam sie jeszcze pytań od kilku innych osób, ale widać olewka [P] Jak ze mnie grafik na 102 co nie XD? [O]Dobry grafik, dalej twierdzę, że nie ma co zarzucić. [P] Nie męczę się już [O]ufff [P] Trzymaj się kochana^^ [O] ^^ [P] Papatki [O] [P] Wróciłam!! [O]O.O nie spodziewałam sie takiego obrotu zdarzeń xDDDDDD [P] Wiem wiem,nie cieszysz się z tego powodu [O]Cieszę się ^^ Miło ^^ [P] Jeszcze muszę Cię trochę pomęczyć [O]Wytrzymam! [P] Ulubiony film? [O]Od razu podlinkuję! ^^ Polecam prosto z serduszka ^^http://www.filmweb.pl/film/Zostań%2C+jeśli+kochasz-2014-505014 [P] Ulubiona książka? [O]Cała seria Igrzysk Śmierci [P] Ulubiony kolor? [O]Zielony (heh przypadek, tak całkowicie ta ranga xD) [P] Gdzie chciałabyś pojechać? [O]Paryż, miałam jechać w tym roku, ale troche mi sie plany na wakacje zmieniły :/ [P] Jakieś plany na tegoroczne wakacje? [O]Tak, już planuję, trochę zwiedzania, trochę odpoczywania. Jednak to najdłuższe wakacje w życiu ^^ [P] Wolisz psy czy koty? [O]Psy [P] A ciepło tam mosz? [O]Tak xD [P] Wróciłam!!! x2 [O]No hej [P] Mam nadzieję ze mnie nie zabijesz za ilość [O]Nigdy [P] Chociaż moim zdaniem jest ich i tak za mało :c [O]Akurat [P] Jakie miałaś pierwsze wrażenie o mnie? [O]Że, będzie z kim pogadać ^^ [P] A pierwsza myśl? [O] Wreszcie kolejna dyiewczyna na forum ^^ [P] Sądzisz ze dużo zrobiłaś dla forum czy mało bądź wystarczająco? [O]Jeszcze zbyt mało, za krótko tym modkiem jestem, aby powiedzieć, że zrobiłam dużo. [P] Chciałabyś coś w sobie zmienić? [O]Jasne, jest tego trochę. [P] Jak tak to co i dlaczego? [O]Ojj, za dużo, alo nie chcę mówić. A tylko dlatego, bo przeszkadza to w "życiu". xd [P] Wiesz ze jesteś meeeeeega miłą osóbką? [O]Na prawdę? Ooooo dzieki [P] I bardzo pomocną [O]^^ Nie ma za co [P] Mam nadzieję że zdajesz sobie z tego sprawę tak? [O]No nie za bardzo. [P] W tym roku będzie już 20 na karku [O]Niestety :/ [P] Jak się z tym czujesz? [O]Staro xd [P] Czujesz już oznaki starzenia się? [O]Wszystko boli xD [P] Widać zmarszczki ?? [O]Nieee, na szczęście nie xDDDD [P] Plany na przyszłość jakies są? [O]Tak, w ostatnim czasie, bardzo dużo sobie planuję na przyszłość, chociaż wiadomo nie wszystko "wyjdzie" [P] Gdzie widzisz siebie za 20 lat? [O]W jakiejś dobrze płatnej pracy (jak każdy xD) z rodziną ~~ dziećmi [P] Jakiś młodzieniec na oku jest? [O]Może ^^ [P] Szczerze odpowiedź!!! [O]No ten no, nie zaprzeczę [P] Ulubione ciasto? [O]Wcześniej tiramisu/wszelkie z kremami, teraz ograniczam się do szarlotki [P] Ulubione danie? [O]Pizza/lazania/ogólnie włoska kuchnia ^^ [P] Ulubiona zupa? [O]Ogórkowa ^^ [P] Ulubiony napój? [O]Soki wszelkiego rodzaju ^^ [P] Już totalnie nie wiem O co cię pytać :v [O]Ufff i dobrze, odpocznę xD [P] Skończę moze jednak już na dzisiaj te pytanka [O]Jej! [P] Albo może coś jeszcze dodam hmmm [O]Niiiii [P] Także do zobaczenia!!! [O]Bajo Pytania od @Sasquatch [P] Hej Zielona Caryco [O]No hejka :3:P [P] Stresik przed maturką jest spory ? [O]Niee, nie warto się stresować. [P] Jaką książkę byś poleciła ? gatunek nieistotny [O]Ejj no ale pytania o książki to mnie już denerwują xD [P] Lubisz czytać ? dużo czytasz ? po co czytasz ? :v [O]Lubię. teraz nie czytam, bo serdecznie mi sie nie chce i nawet nie mam kiedy, wcześniej żeby czas sobie zająć. [P] Miechu żyje ? czy już się zabił ; / [O]Nie wiem, nie interesuje mnie to. [P] Wymarzony samochód ? [O]Nie mam. [P] Za którym zdałaś prawko ? [O]Teorię za drugim (Ale tego samego dnia!) Praktyczny za pierwszym. Bezbłędnie! [P] Mam sklerozę, masz na to radę ? [O]Ja też, yyyy o czym ja mówiłam? [P] Ulubiony owoc ? [O]Mango [P] Nie bede Cie mordować tymi zbędnymi pytaniami, hej ! [O]Ooooo dziekuję! [P] taki tam żarcik, che che che [O]ooooo nie [P] Lubisz sporty walki ? [O]Tak, boks like! [P] A co powiesz na walkę w kisielu ? [O]Niii, feee [P] Czemu Caryca ? [O]Bo jestem zła? xD [P] A co sądzisz o mojej skromnej osobie :v ? [O]A co moge sądzić? xD [P] Cisza/spokój czy głośna muzyka, hałas itp. ? [O]Cisza, spokój, z głośną muzyką w słuchawkach ^^ [P] Czym lubisz się zajmować w wolnych chwilach ? [O]Grafiką ^^ [P] tutaj bym zakończył ten jakże wyczerpujący spis pytań Dzięki za odpowiedzi Caryco ! ; ) [O]No wreszcie, ufff Pytania od @Freelancer [P] Jak tam się podoba funkcja zielonego egzekutora prawa? [O]No mogło być lepiej, ale od kąd jest nowy silnik forum, to jest lepiej/łatwiej ^^ wgl bardziej mi sie podoba [P] Jaki wpływ, na temperaturę piasku pustyni w nocy, ma niebieski dromader pijący wodę w oazie? [O]Jak promieniuje to następni którzy będą pić tą wodę, też tam bedą. [P] Co to jest "nic"? [O]To tam, ten tu, ona gdzieś, ono wie, oni nie powiedzą. [P] Co jest lepsiejsze: czarna woda czy pomarańczowa woda? [O]Wiosło? xDDDD [P] Która z diet mięsno-mięsnych jest najlepsza? [O]Ta, która polega na zapijaniu mięsem, mięsa xD [P] Najpierw masa, a potem co? [O]Trumna [P] Ile widzisz palców? [O]Wszystkie [P] Dlaczego niektóry ludzie chodzą w okularach przeciwsłonecznych, jak słońca nie ma? xD [O]Bo jak się nosi okulary na ponad kafla to szpan, albo też patola w domu, gdzie śliwki w zimę rozdają. [P] Skoro Ala ma kota, to czemu kot ma ale? [O]Bo się uczepiła biednego kotka. [P] Gdyby ktoś Cię wysłał po ciastka, ale w sklepie budowlanym by takowych nie sprzedawali, to co byś kupiła? [O]Masło [P] Mają w ogóle sens te pytania? [O]Nie [P] Jaki jest sens życia? [O]Nie ma sensu [P] Czy istnieje jakiś cel ludzkiej egzystencji? [O]A co to ja informacja turystyczna? xD [P] Gdzie można kupić dobre ziemniaki? [O]No jak chcesz to zbieram we wrześniu xD [P] Jaki kolor ma zebra (biało czarny - czarno biały)? A to zależy od wiatru, temperatury herbaty, ciężary ciała niemowlaka. [P] Umiesz dotknąć językiem nos? [O]Nie [P] A łokieć? [O]Nie [P] Znasz odpowiedź na pytanie "Co słychać?"? [O]Odgłos patelki jak cie nią uderzam xD [P] Jak szybko piszesz na klawiaturze? https://10fastfingers.com/typing-test/polish [O] https://scr.hu/RDNYy6 miss click jeden xD [P] Jesteś dobra z matmy? [O]Po przejrzeniu przykładowych zadań z matury, to ja podziękuję xD [P] Na ile pytań już odpowiedziałaś? [O]Nie wiem, jakoś nie liczę xD [P] Też już nie pamiętasz o co pytałem w 1 pytaniu? xD [O]Zielony debeściak xD [P] "Daleko jeszcze?" [O]Za rogiem, będzie róg, kolejny, a za nimi będzie kilka zakrętów, wzgórze i 7 lasów i góry xD [P] Poprzednie pytanie było cytatem. Czyje to słowa? [O]Każdego xD A tak btw to nie wiem co tu robię. [P] Które z mięsnych dań jest najlepsze? [O]Mięsne danie ^^ [P] Co znalazłoby się na Twojej wymarzonej kanapce? [O]ogórki, jakiś kawałek mięsa, sos czosnkowy xD [P] Kurczak jest najlepszy z patelni, rożna czy piekarnika? [O]Piekarnika w przyprawach do rożna xDDDD [P] Też uważasz, że pizza to warzywo? [O]Jak jest z ananasem, to można uznać za owoc, ale to juz przecież nie pizza. [P] Tak w ogóle to lubisz mięso? xD [O]To jakby zapytać dzika czy sra w lesie? xDDDDD [P] A lubisz masło? [O]Lubie, ale laktoza z niego mnie nie lubi. :/ Pytania od @Esme [P] Podoba Ci się takie odpowiadanie na pytania? [O]niii, spać mi juz się chce [P] W jakim wieku zaczęłaś mówić? [O]Mama mówiła, ze dosyć wcześnie xD [P] Czym jest dla Ciebie należenie do grupy kózek? [O]Bycie w tej elitarnej grupce xD ten fame no nic tego nie zastąpi xDDDDDDD [P] Znalazłaś już kózkę przeznaczoną tylko dla Ciebie? [O]Tak ^^ [P] Jak przygotowania do maturki? [O]Yyyyy ten, no, tak, coś było tam, może szarlotkę? [P] Stresik jest? [O]Ale ja nie wiem o co chodzi xD [P] Jakich zachowań wśród ludzi starszych nie lubisz? [O]Tego braku szacunku, bo jest się młodym niedoświadczonym np. kierowcą i sie "dopierd***ją" do wszystkiego xD [P] Planujesz już coś na wakacje? [O]Tak ^^ [P] Jesteś zadowolona z miejsca swojego zamieszkania? [O]Po części tak, ale wolę zmienić to. [P] Co ostatnio ugotowałaś? [O]tortille robiłam ostatnio xD [P] Jaki jest Twój ulubiony deser? [O]Lody ^^ [P] Uważasz, że w przeciągu szkoły ponadgimnazjalnej dużo się zmieniłaś? [O] Tak i to bardzo. Teraz to chociaz z kimś rozmawiam, nie to jak wcześniej. [P] Na czym polegała taka przemiana? [O]Z cichej i zdystansowanej na minimalnie pewniejszą siebie. [P] Potrafisz być z kogoś dumna? [O]Zależy od sytujacji. [P] Jakie osiągnięcie ludzi uważasz za przełomowe? [O]Wynalezienie komputera. [P] Potrafisz panować nad swoimi emocjami? [O]W bardzo skrajnych przypadkach nie. W sensie do momentów przełomowych nie pokazuję prawdy. [P] Potrafisz być obiektywna w ocenie najbliższych? [O]Trochę tak jest, za bardzo ich mogę znać i patrzeć pod tym tylko kątem. :/ [P] Dlaczego nie przyznajesz się do swoich flirtów? [O]Bo na uj komuś to wiedzieć? xDD a tak na serio to "moje życie, moja sprawa i co komu do tego?" [P] Kiedy dzieci? [O]Po ślubie. xDDD [P] To prawda, że jesteś les? <3 XD [O]Nie Pytania od @Darker Spoiler [P] Hej Onee-chan [O]Hejj Oniisan [P] Nie wiem o co pytać ;x [O]No, bo wiesz za dużo. [P] Czy Mewa się w Tobie kocha? ;o [O]A co kto lubi. [P] Kiedy dzieci z Pawłem? [O]W "przyszłości" xDDD [P] Dieta, Esme, Wercia, Marina... jesteś lesb? ;o [O]Niiii [P] Ulubiony film? [O]Kiedyś obejrzymy xD [P] Ulubiony kwiat? [O]Wszystkie prawie! Nie mam na razie ulubionego [P] Ulubiona planeta? [O]Taka na którą ludzie nie chcieli by się wybrać. xD [P] Ulubione miasto? [O]Nie mam, w zbyt niewielu miastach byłam. [P] Ulubiony kraj? [O]The same up ^ [P] Ulubiony kontynent? [O]Up^ [P] Ludność czy bezludność? [O]lol? [P] Dobrze się uczysz? [O]Yyy chyba wiesz xD [P] Jaką muzykę lubisz? [O]Wiesz, ale tak to prawie wszystko. [P] A dlaczego tak kiepską? [O]A w czólko chcesz? [P] Jesteś tak zielona, bo zjadłaś coś nieświeżego? [O]Nie, zielony to świeży, ja jeszcze nie spuchłam tak jak ty [P] Co? [O]Nic [P] Coś mało tutaj "foczek" ;x [O]No troszkę smutno :/ [P] Ale kózka jest [O]noo chociaż jedna [P] Frytki tylko z? [O]Mc xD No bo byłam głodna. [P] Czemu Wercia pytała czy Cię już nie denerwuję? [O]Bo wiesz, nikt nic nie wie. xD [P] Kiedykolwiek denerwowałem? ;x [O]yhym [P] Kogo lubisz z forum? [O]Muszę odpowiadać? :/ [P] Kogo nominujesz? [O]Zgadnij [P] Nuda trochę, nie? [O]Taaa wieje trochę. [P] Jakaś gównoburza Pani Murderator? [O]A tylko spróbuj. [P] Idziesz do kina na Ghost In The Shell? [O]Nie [P] Dlaczego tak/nie (raczej nie ;x)? [O]Nie mam z kim :/ [P] Mało trochę tych pytań, nie? [O]I dobrze ! [P] Ale i tak z 2 godzinki w plecy? ;x [O]Noo niecałe [P] Przelicz to na ilość zadań z matmy według podanego wzoru:... [O]Dużoooo [P] Pyrkon? [O]Chyba ni, ale sie jeszcze zastanowię [P] Cosplay na nim? ;x [O]Niii [P] Żartuję, wiesz? [O]Yhym, "śmieszku" [P] Wymarzone autko? (tego nie wiem akurat ;x) [O]Nie mam. [P] Po co pytam jak ja wszystko wiem Onee-? [O]A bo chciałeś zadać pytania. Ale już dużo wiesz o mnie. [P] Tak naprawdę wystarczyłyby dwa pytania, prawda? [O]Tak ^^ [P] No to ja lecę, bo spać mi się chce [O]Mi teraz też, bajoo! [P] Naprawdę... ;o [O]Naprawdę... [P] Sayonara? ;x [O]Elufa Nominuję! Największego gnojka niedobrego! Tadadada: @Darker Nie pozdrawiam ameb. Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Kasia! 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 koooooochana odpowiedzi supcio dupcio Teraz trzeba będzie ogarnąć pytanka dla największej małpy na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 ohoooo :oo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 [P] Ludność czy bezludność? [O]lol? Tak to jest jak młodzi nic nie czytają A tak serio: jesteś zielona jak , więc nie wiem czy mogę Ci dać (żartuję, sam zjem ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 2 godziny temu, Kasia! napisał: [P] Czy istnieje jakiś cel ludzkiej egzystencji? [O]A co to ja informacja turystyczna? xD Śmiechłem nawet bardzo xD Wybacz, że nie zdążyłem zadać pytań, ale przed służbą brakło czasu :/ Ale Ty chyba się cieszysz, że miałaś tego mniej xD Super odpowiedzi Kasiu! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Kasia jest less i frytki tylko z MC, mimo wszystko!!!!! <3 I nie zadałam, nie gniewaj się mała...z resztą o prawie wszystko już Cię wypytałam Poza tym to mega, ju noł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jak ja świetnie pytam, ale Ty też no całkiem nieźle odpowiadasz Kasiula xd no też śmiechłem jak @Ktoś. 10/10, polecam Magdalena Gessler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ohoho no to szczęścia wariatko plusik, mogło by być lepiej, no ale będę łaskawa.... xDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi